UFO İstanbulda geziyor

UFO İstanbulda geziyor
İnanılmaz ama bu görüntüler bugüne kadar kaydedilenlerden çok farklı! Çekilen görüntülerde oldukça ilginç detaylar var.Abone ol

Kumburgaz'da 13-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında çekilen ve bir "UFO"ya ait olduğu iddia edilen görüntüler basına gösterildi. Görüntüler de gökyüzünde oldukça ilginç cisimler yer alıyor.

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Me florida seo rkezi Başkanı Haktan Akdoğan, WOW İstanbul Airport Otel'de düzenlediği basın toplantısında, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de "UFO" gözlemlerinin yapıldığını belirterek, bu gözlemlerin zaman zaman amatör kameralara yansıdığını kaydetti.

Sirius merkezine 2009 yılının ilk 5 ayında 337 "UFO" ihbarı yapıldığını, bu ihbarlardan 74'ünün belgelendiğini dile getiren Akdoğan, bunlardan 16'sının video kamera görüntüsü, 58'inin de dijital fotoğraftan oluştuğunu bildirdi.

Haktan Akdoğan, kurum tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda kaydedilen 16 video görüntüsünden 5'i ile 58 fotoğraftan 9'unun "UFO" görüntüsü, diğerlerinin ise yanılsama, leke, kuş, Venüs gezegeni ve ışık yansımaları olduğunun anlaşıldığını kaydetti.

Akdoğan, ihbarların sıklıkla İstanbul ve çevresi, Antalya, Alanya, Ordu, Samsun, Denizli, İzmir ve çevresi, Aksaray, Afyon, Kayseri, Sivas, Konya, Lüleburgaz, Edirne, Bilecik-Bozüyük, Çanakkale, Safranbolu, Adıyaman, Kıbrıs, İzmit, Bolu-Abant, Ankara ve Uşak gibi yerleşim yerlerinden yapıldığını belirtti.

İşte o görüntüler;



Kategori : GÜNCEL