Tiyatrocu Tarcan silahla intihar etti

  • Ana Sayfa
  • Tiyatrocu Tarcan silahla intihar etti
Tiyatrocu Tarcan silahla intihar etti
Asmalı Konak dizisiyle tanınan ve çok sayıda sinema filmi ile tiyatro oyununda rol alan oyuncu Yaman Tarcan, evinde intihar etti. Abone ol

Sinema ve tiyatro sanatçısı Yaman Tarcan, intihar etti. Tarcan (50), Kadıköy Göztepe Cavit Paşa Sokak'taki evinde, akşam saatlerinde tabancayla kendisini vurdu. Olay yerinde hayatını kaybede seo n Tarcan'ın cesedi, polis ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Tarcan, en iyi yabancı film dalında Oscar ödülü kazanan Xavier Koller'in ''Umuda Yolculuk'' filminin de aralarında bulunduğu çok sayıda sinema filmi ile televizyon dizisinde rol almıştı.

Tarcan, Asmalı Konak dizisinde de oynamıştı.

Selahattin Yaman Tarcan'ın eşi polise, 'olaydan 5-10 dakika önce yatak odasına geçti. Silah sesi duyunca koştum. Kanlar içindeydi' şeklinde ifade verdiği bildirildi. Tarcan'ın bir yakının idiasına göre Yaman'ın bir yıldır düzenli iş bulamadığını ve bu sürede bankalara yaklaşık 20 bin TL borçlanarak bunalımda olduğunu biliyordum dediği öğrenildi.

Tarcan'ın ölüm haberini alan oyuncu arkadaşı Tarık Akan, Gazeteci Yazar Cengiz Çavdar gibi ünlü isimler Nurdan Tarcan'a destek olmak için eve geldi. Soruları yanıtsız bırakan Tarık Akan'ın üzügün olduğu göründü. Olay ile ilgili polislerin incelemeleri devam ediyor.



Kategori : MAGAZİN