Anelka Daum tercihine ne dedi?

Anelka Daum tercihine ne dedi?
Anelka Fenerbahçe'de geçirdiği 1.5 yılı unutamıyor. Daum kararını yorumlayan yıldız oyuncu merak edilenleri yanıtladı.Abone ol

İngiltere Premier Lig'de gol krallığına ulaşan Anelka, Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi unutmadığını söyledi. Anelka, Fenerbahçe'nin teknik direktör Christoph Daum'la yeniden anlaşmasını da doğru bir karar olarak yorumladı.

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen fransız yıldız Nicolas Anelka, Türkiye ile oynayacakları milli maç öncesinde NTV Spor muhabiri Özgür Buzbaş'ın sorularını yanıtladı.

DAUM İSABET OLDU

Fenerbahçe google reklam teknik direktörlüğüne geri döndü. Bence bu Fenerbahçe için çok iyi. Daum sayesinde bir kupa kazanabilirler. Çünkü o Fenerbahçe'yi seviyor, aynı şekilde Fenerbahçe'dekiler de onu. Gelişi benim için sürpriz olmadı.

GRUPLAŞMA VAR MI?

Bu her yerde böyledir. İngiltere'de de Fransızca konuşanlar, İngilizce konuşanlar, Afrika yerel dillerini konuşanlar beraber vakit geçiriyor. Çünkü birbirlerini tanıyorlar. Bence bu çok doğal. Üstünde durulacak bir konu değil.
MİLLİ TAKIMDAN KİMLERİ TANIYOR?

Türk Milli Takımı'nı pek seyredemedim. Servet'i ve Tuncay'ı tanıyorum. Kadronun geri kalanına bakmadım ama Fenerbahçe'deki bazı oyuncularla hala temastayım. Önder'le sık sık telefonda görüşüyoruz. Şu an hepsiyle temas kuramasam da, Fenerbahçe'de beraber oynadığım tüm futbolcuları arkadaşım olarak görüyorum.

UNUTAMADIĞIM İKİ MAÇ

İki maçı unutamıyorum. Biri Şampiyonlar Ligi'ndeki PSV Eindhoven maçı. 3-0 kazanmıştık, müthiş bir atmosfer vardı. Bir de Fenerbahçe'de son kez forma giydiğim Galatasaray maçı. 4-0 kazanmıştık. İstanbul'da çok güzel zamanlarım oldu, taraftarlarlar ve futbolcularla bir bütün olarak çok güzel günler geçirdim. Hepsi de güzel bir hatıra olarak kalacak.

MUHTEŞEM 1.5 SENE YAŞADIM

Fenerbahçe'de muhteşem 1.5 sene yaşadım. Türkiye'yi ve Türkiye Ligi'nin ambiansını çok sevdim. Aynı şekilde Türkiye'deki kültürü de sevdim. Dediğiniz gibi sonrasında ayrıldım ve İngiltere'ye geldim. Ama Fenerbahçe'yi hayatım boyunca kalbimde taşıyacağım. Çünkü Türkiye'de başta taraftarlarla olmak üzere her anlamda muhteşem anılarım oldu. İstanbul'daki insanlar, futbol kültürü ve şehrin atmosferi harikaydı. Bunlar benim en iyi hatıralarım olarak kalacak.



Kategori : SPOR