Mayınla arazilere işadamı tepkisi

  • Ana Sayfa
  • Mayınla arazilere işadamı tepkisi
Mayınla arazilere işadamı tepkisi
Halen İsrail’de Türkiye’yi temsil eden tek ve en büyük Türk şirketinin sahibi olan Yılmazlar Group'un CEO'sundan zehir zemberek açıklama;Abone ol

2005 yılında İsrail’de 400 Musevi arasında İsrail’in en iyi iş adamı seçilen ve  2009 yılı Ekovitrin tarafından Orta Doğu’nun en başarılı işadamı olarak yılın starları arasında gösterilen Türk müteşebbis mayınl hawaii seo ı arazi konusunda "Başbakan millete yalancı peygamberlik yapıyor!" dedi.

Halen İsrail’de Türkiye’yi temsil eden tek ve en büyük Türk şirketinin sahibi olan Yılmazlar Group'un CEO'su Ahmet Reis Yılmaz mayınlı arazi konusunda şunları söyledi:

"Başbakan İsrail’i Musevi kipası ile sokamadığı mayınlı araziye bu tasarı sayesinde ya papaz elbisesi ile ya da imam kılığında sokmayı deniyor... Bu arazi İsrail ve ABD için vazgeçilmez değerdedir. Hedef Suriye’nin muhtemel İran ittifakına karşı ileride Suriye’ye karşı üst edinimidir.

Sayın Başbakanın ayrıca, Suriye sınırındaki mayınlı arazileri bir istihdam aracı olarak göstermeye çalışmasını ve orada İsrail şirketlerinin yanında adı Mehmet, Ali olan vatandaşlarımızın çalışacağını ve bu sayede İstihdama katkı sağlayacağını beyan etmesini şiddetle kınıyorum!

Stratejik değeri üst düzeyde olan bir vatan toprağını Suriye ile sorunlu bir başka ülkeye terk ederek kendi vatandaşını da bu arazi üzerinde yabancıya ırgat yapma ve bunu da ekonomik bir açılım olarak göstermeye çalışması kabul edilemez."



Kategori : GÜNCEL