Gözü Antepte kulağı İnönüde

  • Ana Sayfa
  • Gözü Antepte kulağı İnönüde
Gözü Antepte kulağı İnönüde
Lider, önce kazanmak ardından puan farkını açmak istiyor.Abone ol

Zirve yarışındaki rakiplerinden Trabzonspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla devirerek, şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Yiğidolar, Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantepspor deplasmanına çıkacak.

Son 7 maçında 4 galibiyet, 3 beraberlik alan Sivasspor, takipçisi Beşiktaş'ın ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacağı haftayı kayıpsız geçmek ve ar bölgesel zeyıflama çerkezköy dından rakibinin olası puan kaybıyla rahatlamak istiyor.

Sivasspor'da zorlu maç öncesinde Sedat Bayrak'ın sakatlığı sürerken, sarı kart cezalısı İbrahim Dağaşan da G.Antepspor karşısında forma giyemeyecek.

Bu sezon liderlik koltuğunu 15. haftada Trabzonspor'dan devraldıktan sonra bir daha rakiplerine kaptırmayan kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Bülent Korkmaz, kalan 5 maçtan en az 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedeflediklerini söyledi.

Kami Ocak Stadı'nda saat 15:00'de başlayacak karşılaşmayı Selçuk Dereli yönetecek. Dereli'nin yardımcılıklarını Özgür Çetiner ve Adil Sinem yapacak.

Sivasspor, ligin ilk yarısında Sivas'ta ağırladığı rakibini 3-0 mağlup etmişti.

Yiğidolar 60 puanla liderlik koltuğunda otururken, Gaziantepspor 39 puanla 9. sırada yer alıyor.

-MAĞLUBUYETLERİN HEPSİ DEPLASMANDA-

Sahasında bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, bu başarılı performansını deplasman maçlarına da yansıtmak istiyor. Bu sezonki 3 mağlubiyetini de deplasmanda alan Sivasspor, Gaziantepspor'u yenerek dış sahadaki 6. galibiyetine imza atmayı hedefliyor.

Kırmızı-beyazlı takım, bu sezon geride kalan haftalarda dış sahada yaptığı 14 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet almıştı.



Kategori : SPOR