Bobo yuvadan uçmak üzere

Bobo yuvadan uçmak üzere
son dönemde attığı gollerle dikkat çeken Bobo'nu gözü dışarıda. Olimpiyakos'un teklifine göz kırptı.Abone ol

Beşiktaş'ın golcü ismi Bobo, ''Pire Olympiyakos takımında forma giymek istediğini'' belirtti.

Yunan spor portalı Sportnet'e demeç veren Bobo, Yunan basınında son günlerde yer alan, ''Olympiyakos'un yakın markajı altında olduğu'' şeklindeki iddialara yanıt verdi.

Portalda, Yunan hipnozla vajinismus tedavisi basınına ilk kez açıklamada bulunan, son haftalardaki performansı ve attığı gollerle takımı Beşiktaş'ı sırtında taşıyan, şampiyonluk ve Türkiye Kupası'nın kazanılmasında önemli rol oynayan Brezilyalı oyuncu Bobo'nun, profesyonel bir futbolcu olarak, ''Pire ekibi ile Beşiktaş arasında anlaşmaya varılması halinde kırmızı beyazlı formayı giyebileceğini'' söylediği kaydedildi.

''Olympiyakos ile görüşmelerin ne safhada olduğu'' şeklindeki soruyu yanıtlayan Bobo, ''Menajerim, kulübümle temaslarda bulunmak üzere Türkiye'de. Bana söylediği kadarıyla Olympiyakos ile anlaşma sağlanmış. Konunun kapanması açısından bu taraftaki gelişmeleri bekliyoruz'' dedi.

Brezilyalı oyuncu, ''Yunan ekibinde forma giymek isteyip istemediği'' şeklindeki soruya ise ''Evet Olympiyakos'a gelmek istiyorum, ancak bu bana bağlı bir konu değil. Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve bir sözleşmem var. Bu çerçevede transferin sonuçlanması için takımımın onayına ihtiyaç var'' yanıtını verdi.

Bobo, Olympiyakos'u iyi tanıdığını da belirterek, ''Pire ekibinin her yıl lig şampiyonu olan, Avrupa organizasyonları ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele veren, çok sayıda latin Amerikalı futbolcusu olan bir takım olduğunu'' anlattı.



Kategori : SPOR