BBPden Yazıcıoğlu için dava

BBPden Yazıcıoğlu için dava
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünden şüphe duyduklarını ve Kahramanmaş’da 1 bakanlık ile 3 kurum aleyhine dava açtıklarını söyledi. Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, helikopter kazasında yaşamını yitiren liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünden şüphe duyduklarını ve Kahramanmaş’da 1 bakanlık ile 3 kurum aleyhine dava açtıklarını söyledi.

Topçu, CHP Adana Miletvekili Tacidar Seyhan’dan google seo çalışması konuyu Meclis’te takip etmesi konusunda destek aldıklarını belirtti. BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, parti çalışmalar için Elazığ’a gelerek partilileriyle biraraya geldi. Elazığ il teşkilatında iki çocuğun, helikopter kazasında ölen Muhsin Yazıcıoğlu’nun ‘Üşüyorum’ adli şiirini okurken gözyaşlarına hakim olamadı. Topçu, Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter kazası sonucu ölümünden şüphe duydukları isimlerini açıklamadığı 1 bakanlık ile 3 kurum aleyhine Kahramanmaraş’ta dava açtıklarını söyledi. Topçu, şunları söyledi:

“Milletin mahşeri vicdanında cevap bulmayan her soru aydınlatılmadıkça bunun yakasını bırakmayacağız. Bizim ömrümüz yetti biz, yetmedi çocuklarımız var. Onun hayatıyla ilgili şüphelerin sonuna kadar gitmek, bizim can borcumuz. Canımızı ortaya koyacağız, sonuna kadar gideceğiz. Hukuk çerçevesinde kalacağız, kanunun tamamını uygulayacağız. Kanuni haklarımız ne varsa onu yapacağız. Şüphe duyduğumuz 3 kurum ve 1 Bakanlık için Kahramanmaraş’ta mahkeme açtık. Şimdi adalet önünde 19 meselenin aydınlatılmasını bu taraflardan bekleyeceğiz. Neticesini de kamuoyu ile paylaşacağız. Zaten paylaşıyoruz, mesela helikopterle ilgili birtakım teknik bulguları bulduk. CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan beye verdik. BBP araştırıyor inceliyor, bulduğu belgeleri de bu işi takip edenlere sunuyor. Bulgularımızı Tacidar Seyhan beye sunduk.”



Kategori : POLİTİKA