Ankaradaki defileye yağmur indi

Ankaradaki defileye yağmur indi
Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği tarafından üniversite okuyan şehit çocukları yararına defile düzenlendi. Abone ol

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği tarafından üniversite okuyan şehit çocukları yararına defile düzenlendi.

World Wella Paris'in katkılarıyla, Villa Dağlı'nın bahçesinde gerçekleştirilm florida seo ek istenen defile, sağanak yağış nedeniyle villanın içinde yapıldı.

Defile'nin açılışında konuşan Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal'ın eşi ve Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Başkanı Olcay Köksal, defileyi izlemek için Türkiye'nin dört bir yanından gelenlere teşekkür etti.

Yağmur nedeniyle defileyi villanın içinde yapmak zorunda kaldıklarını belirten Köksal, “Çok güzel bir defile hazırlamıştık. İyi niyetinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Defilenin yapılmasına katkı sağlayan eski Orman Bakanı Halit Dağlı'nın eşi Şenay Dağlı da “Çok üzgünüm. Gönlümden geçen hiçbir şeyi yağmur nedeniyle yapamadım” dedi.

Daha sonra ünlü manken Tülin Şahin'in de aralarında bulunduğu mankenler, Cemile Gül konseptiyle geleneksel Türk kıyafetlerini sergiledi.
Büyük ilgi gören defilede, Ankaralı genç tasarımcı ve modacı Ezgi Uzunöz'ün tasarladığı kıyafetler yer aldı.

Defileyi, TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın eşi Saime Toptan, bazı bakan ve milletvekili eşleri ile çok sayıda davetli izledi.



Kategori : GÜNCEL