Borusanın minikleri büyüledi

Borusanın minikleri büyüledi
Borusan Holding’in ana sponsorluğunda bu yıl 37’incisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Müzik Festivali’nin tanıtım kampanyası oldukça renkli görüntülere sahne oldu.Abone olBorusan Holding’in ana sponsorluğunda bu yıl 37’incisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Müzik Festivali’nin tanıtım kampanyasında, festivalin ‘yeni nesil izleyicileri’ sahne Kuvars kum aldı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan tanıtım kampanyasında çocuklar gönüllü olarak rol aldı.

Festivalin coşkusu ile çocukların umudunu bir araya getiren festival afişleri, İstanbul’un dört bir yanında yer alacak. Klasik müziğin daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla festivalin 5 Haziran Cuma akşamı gerçekleştirilecek açılış konseri Caddebostan’da kurulacak dev ekrandan ve www.borusan.com adresli web sitesinden canlı olarak yayımlanacak.

27 Mayıs 2009, İstanbul; Borusan Holding, 10 yıllığına sponsoru olduğu 37’inci Uluslararası İstanbul Müzik Festivali’nin tanıtımı amacıyla hazırladığı kampanyada, sözü yeni nesil festival izleyicisi olarak gördüğü 1-3 yaş arası çocuklara bıraktı.

Borusan Kültür Sanat dostlarının çocuklarının gönüllü olarak rol aldığı kampanyada, festival aracılığıyla Türkiye’nin geleceğine duyulan güven ve umut dile getiriliyor. Kampanyada, aynı zamanda klasik müziğin çocukların zeka ve kişilik gelişimi üzerindeki önemli etkisinin de altı çizilmek isteniyor.

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL