Emekli yarbayı fena haşladı

Emekli yarbayı fena haşladı
Başbakan Erdoğan öyle böyle kızmamış. Konu da mayınlı araziler.. Eleştirilerden sadece muhalefet nasibini almadı.Abone ol

Muhalefetin mayınlı arazilerin İsrail'e peşkeş çekildiği iddiası Başbakan Erdoğan'ı adeta çılgına çevirdi. Partisinin grup toplantısında muhalefeti ve bir kısım medyayı yayl fenomen ım ateşine tuttu.

Davos'ta İsrail'i savunduğunu iddia ettiği muhalefetin monşer emeklilerine çattı. Erdoğan, petrol ve madenin ihale dışı olduğunu savunan Erdoğan 'tasarıda İsrail nerede?' diye sordu?

Erdoğan'ın eleştirilerinden emekli yarbay da nasibini aldı. Mayınları ben temizlerim diyen emekli komutana Erdoğan, "haddini bil otur oturduğun yerde" diye çıkıştı.

KENDİ YALANLARINA İNANMAYA BAŞLADILAR

Dedikodularla hayallerle komplo teorilerle olmadık yerlere taşıyorlar. Kendi yalanlarına kendileri inanmaya başladı. İhale İsrail'e gitti diyorlar neye dayanarak konuşuyorsun. İhale yapılmadan nasıl böyle konuşuyorsun. İhale herkese açık. Bunlar ihale nedir bilmiyor. "Vatana ihanet edildi. Vatan satılıyor. En verimli topraklar İsrail'e peşkeş çekildi. Sınırımızın güvenliği yabancılara teslim edildi." Bu "sınırsız hayal gücü" için muhalefeti alkışlıyorum.



Kategori : POLİTİKA