Süreyya Karabulut çığlık çığlığa

  • Ana Sayfa
  • Süreyya Karabulut çığlık çığlığa
Süreyya Karabulut çığlık çığlığa
Ekranda baş bas bağırıyor acılı baba. Kızını hunharca bir cinayete kurban veren Karabulut'ın acısı dayanılacak gibi değil.Abone ol

İNTERNETHABER- Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulutun acılı babası isyan ediyor. Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinin zengin olduğu için korunduğu iddiasında..

Uğur Dündar'ın sunduğu Star Haber'e konuk olan acılı babanın dengesi alt üst olmuş durumda. Canlı yay wyoming seo ında adeta çığlık attı, bas bas bağırdı 'katilleri bulun' diye adeta yetkililere yalvardı.

Baba neden daha sonra tutuklandı?

Bu evin anası babası yok mu? Şu anda baba cezaevinde baştan anası babası serbest kaldı bu ülkede. Neden baba daha sonra tutuklandı? Anne nerede şu anda? Peki cinayeti paketletip Bahçeşehir'den Etiler'e gelip iki kişi atıyor. Şu anda taksi şoförü elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Araçta 7 tane kan izin var.

Derdimi kime anlatacağım

Ben geceleri uyuyamıyorum Uğur abi. Ben derdimi kime anlatacağım. Bir anne var MS hastası. Ben dolandırıcı değilim. Bu cinayet kare kare çözülürse taşlar yerinden oynayacak.

Satanist cinayetidir

Bu satanist cinayetidir. Ayin yaptılar, 3 kişi bir ayara geldi kızımı katlettiler. Sonra anne ve baba olay yerin temizleyip çocukları gizlediler. Anne yurt dışında.. Diğer iki kişi de kartelin bir parçası Uğur abi..

Cem Garipoğlu'nu saklayanlar. Bir ailesi, amcası dedesi. halası. Diğer taraftan da bunun yanında iki arkadaşı var, öbür aileyle birlikte Cem'in ortaya çıkmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. 70 milyonu ilgilendiren bir cinayet bu. Emniyetimiz bu cinayeti çözemez mi?

Kim bu Garipoğlu ailesi?

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL