Ertuğrul Sağlam ahlaklı genç istedi

  • Ana Sayfa
  • Ertuğrul Sağlam ahlaklı genç istedi
Ertuğrul Sağlam ahlaklı genç istedi
Beşiktaş'tan ayrılan Bursaspor'a giden Ertuğrul Sağlam futbol üzerine ilginç açıklamalar yaptı.Abone ol

Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Hikmet Koçak'ı makamında ziyaret eden Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, gerek futbolcuların gerekse teknik adamların bulundukları noktaya gelinceye kadar çok wisconsin seo zorlu ve yorucu bir mücadele verdiklerini belirtti.

Buna rağmen yetişen insanlara gerekli değerin verilmediğine dikkat çeken Sağlam, yirmi yılda yetiştirilen adamın üç ayda silinebildiğini ifade etti. Bu durumun sadece Türkiye'de olduğunun altını çizen Sağlam, bunun çok üzücü olduğunu söyledi.

Ülkenin gelişmesinin kaliteli ve yetişmiş insanla mümkün olduğunun altını çizen Sağlam, bunun yanında kültür ve manevi değerlerin de önemli olduğunu vurguladı. Genç çocukların kendilerine geldiğini, bunların bir anda para ve şöhrete boğulduğunu ifade eden Sağlam, gazete ve televizyonların sürekli bunlardan söz ettiğini dile getirdi.

Bu atmosferin gençlerin başını döndürdüğüne dikkat çeken Sağlam, bunun gençlerin spor ve özel yaşantısını etkilediğinin altını çizdi. Aile yapısı sağlam olanların bu havanın etkisine kapılmadığını vurgulayan Sağlam, bunu başarabilenlerin mutluluklarını uzun yıllar koruyabildiklerini sözlerine ekledi.



Kategori : SPOR