Sinan Engin görevine başladı

Sinan Engin görevine başladı
Manisaspor Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, Sinan Engin'in teknik menajer olarak göreve başladığını ve Süper Lig bütçe hazırlık çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. Abone ol

Manisaspor Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, Sinan Engin'in teknik menajer olarak göreve başladığını ve Süper Lig bütçe hazırlık çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi Futbol Turnuvası açılış töreni öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Yaralı, Sinan Engin'in Manisaspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Yaralı, ''Teknik Direktörümüz Levent Eriş ile birlikte gerekli toplantıları yapıp bugünden itibaren transfer çalışmalarına ve takımın oluşmasına, gelecek sezondaki Turkcell Spor Lig'deki durumumuz ile ilgili çalışmalara hız vereceğiz. Bütçe çalışmalarına deva kentucky seo m ediyoruz ancak şimdilik netlik kazanan bir rakam yok. Transfer çalışmasının sonucuna da bağlı olacak'' dedi.

Gazetecilerin Kaleci Ufuk'un transferi hakkındaki sorularını da cevaplandıran Başkan Yaralı, şunları kaydetti:

''Kalecimiz Ufuk için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 'Transferine sıcak bakıyor musunuz?' şeklinde talepleri vardı. Transferine sıcak baktığımızı daha önce açıklamış ve 'Şartlara göre bakabiliriz' demiştik. Ferhat Öztorun'un Manisaspor ile sözleşmesi sona ermişti. Onunla ilgili ne tür bir gelişme oldu bilmiyorum. Sezer ve Güven ile ilgili olarak da henüz kulübümüze yapılan resmi bir müracaat yok. Şartlar uyarsa bu futbolcuları da verebiliriz.''

ENGİN'İN AÇIKLAMASI

Teknik Menajer Sinan Engin de Manisaspor'dan yapılan teklifi kabul ederek göreve başladığını açıkladı.

Engin, şunları söyledi:

''Manisaspor camiası teveccüh göstermiştir. Her şeyden önce bir avantajımız var. Güvendiğim ve iyi anlaşabileceğim bir teknik direktör var. Benim çok eski bir arkadaşım. Takımı ve camiayı tanıyan bir hoca ve arkadaşımla çalışacağım için mutluyum. Transferlere bugünden itibaren başlayacağız. Tamamıyla hocamızın istekleri doğrultusunda transferleri yönlendireceğiz. Benim Manisaspor Kulübü'nden kendimle ilgili olarak çok önemli maddi bir beklentim yoktur. Futbolu sevdiğim için, burada çalışmayı düşündüm. Anormal bir para değil, buraya gelen arkadaşlar çok önemli paralara gelmişler ama böyle bir bütçe ve para söz konusu değildir. Tamamıyla futbol sevdalısı olduğum için buradayım. Transfer çalışmalarına bugünden itibaren başlayacağız. Gelişmeleri sizlerde yakından takip edeceksiniz. Yurt dışından benim ve hocamızın seyrettiği çok oyuncu var.''

Şartlar iyi olmadığı için Beşiktaş gibi bir camiadan ayrıldığını anlatan Engin, ''Manisaspor'daki şartların iyi olacağına, Başkan Yaralı'ya, Levent Eriş'e inandığım için buraya geldim'' diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR ERİŞ

Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de takımı güzel yerlere getirdiklerini, Sinan Engin'in de camiaya katılmasından mutluluk duyduğunu kaydetti.

Süper Lig'de neler yapacaklarını gelecekte herkesin göreceğini kaydeden Eriş, ''Manisaspor amaç ise gerisi teferruat diyorum. Hep beraber gönül birliği içerisinde çalışacağız'' dedi.

Levent Eriş, kulüpten gidecek futbolculara yönetim kurulunun karar vereceğini de sözlerine ekledi.



Kategori : SPOR