Bahçeli cami açılışına katıldı

  • Ana Sayfa
  • Bahçeli cami açılışına katıldı
Bahçeli cami açılışına katıldı
MHP Lideri Devlet Bahçeli Hollanda temaslarının üçüncü ve son durağı olan Bozok Ülkü Ocakları Teşkilatı ve bünyesindeki Mescid-i Aksa Camisi'ni ziyaret etti. Abone ol

MHP Lideri Devlet Bahçeli Hollanda temaslarının üçüncü ve son durağı olan Bozok Ülkü Ocakları Teşkilatı ve bünyesindeki Mescid-i Aksa Camisi'ni ziyaret etti.

Bahçeli, Bozok Ülkü Ocakları teşkilatı gençlerini ocağın yönetim kurulu odasında kabul etti. 15 dakika süren görüşmede onların sorunlarını dinledi. Öğle namazını ingilizce seo cemaat ile birlikte kılan Bahçeli, akabinde teşkilatın konferans salonunda onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Yemek sonrasında çay muhabbetinde vatandaşlar ile bir araya gelen Bahçeli, vatandaşlar ile kısa bir görüşme yaptı. Ardından Bozok Ülkü Ocakları gençleri ile toplu resim çektirdi.

BAHÇELİ, ULU CAMİ'NİN DE AÇILIŞINI YAPTI

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Mescid-i Aksa Camisi'ni ziyaretinden önce de Hollanda Türk Federasyonu'na bağlı TÜKEM Vakfına bağlı Ulu Camii'nin tadilat sonrası açılışını yaptı.

Bahçeli, Ulu Camii'nin açılışını Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Meral Akşener, İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, MHP Milletvekili Deniz Bölükbaşı, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Baytak ve Mehmet Özal, Avrupa Türk Konfederasyonu Başkanı Cemal Çetin, Hollanda Türk Federasyonu Genel Başkanı Güven İşçi, Camii Başkanı Erim Uğurlu ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile kurdele keserek yaptı.

Kurdele kesiminin ardından TÜKEM Vakfına Ulu Camii'nin içersini gezen MHP lideri Bahçeli, "Cami gerçekten çok güzel olmuş. Bütün emeği geçenlerden Allah razı olsun." dedi.1984 yılında satın alınan Ulu Cami, 3 ay süren tadilat sonrasında tekrar hizmete açılmış oldu. Cami açılışından bugüne önemli sosyal etkinliklere sahne oldu. Bölgede yaşayan Müslüman Türk toplumunun sosyal ihtiyaçlarına cevap verme yönünde kullanılmaya devam ediliyor.

Bahçeli temaslarının ardından Hollanda'dan ayrıldı.




Kategori : POLİTİKA