Fenerde bomba transfer iddiası

Fenerde bomba transfer iddiası
Eğer olursa asrın transferi olur. Roberto Carlos'un bile gölgede bırakacak bir gelişme. Abone ol

Fenerbahçe'nin Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'yu renklerine katmak için harekete geçtiğini ileri sürdü.  Alman ve İtalyan kaynaklar sarı-lacivertli ekibin Aragones'in yerine de Scolari'yi getireceğini belirttiler.

Milliyet'in internet sitesinin Alman 4-4-2.com adlı internet sitesine dayandırarak verdiği habere seo göre, 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcuya gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giydirmek için yoğun çaba sarfeden Fenerbahçeli yöneticilerin, Sambacı için 21 milyon euroyu gözden çıkardıkları ileri sürüldü.

Haberde, söz konusu rakamın Milan'ın geçen sezon başında Ronaldinho için Barcelona'ya ödediği miktar ile aynı olduğunun altı çizilirken, Fenerbahçe'nin Ronaldinho için de yıllık 5 milyon euro vermeye hazır olduğu savunuldu. Haberde, Brezilyalı futbolcunun 2 yıl daha Milan ile sözleşmesi bulunduğu bilgisi de hatırlatıldı.

Scolari yeniden

Sitede ayrıca, Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in sezon sonunda gönderileceği, yerine geçecek ismin ise Chelsea'den sezon ortasında kovulan Luiz Felipe Scolari olacağı iddia edildi.

Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırırken Ronaldinho'nun da hocalığını yapan 60 yaşındaki tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe'nin başına geçmesinin, yıldız futbolcunun transferi için itici bir güç olacağı yorumu yapıldı. Benzer bir haber İtalyan 24oredisport adlı internet sitesinde de yayımlandı.

Scolari'nin Aragones'in yerine geçecek bir numaralı isim olduğunun iddia edildiği haberde, Brezilyalı teknik adamın Fenerbahçe yönetiminden gelecek sezon için Ronaldinho ile anlaşılmasını istediği belirtildi.



Kategori : SPOR