Bülent Korkmaz devam mı ediyor?

  • Ana Sayfa
  • Bülent Korkmaz devam mı ediyor?
Bülent Korkmaz devam mı ediyor?
Bülent Korkmaz Galatasaray hocalığından istifa etti ancak klüp yine de onu gözden çıkarmadı. Şardan'ın yaptığı açıklama kafaları karıştırdı. Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yeni sezonda da devam etmeyi değerlendirdiklerini söyledi.

Mecidiyeköy'de bulunan kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Yiğit Şardan, yönetim olarak gelecek sezonun planlamasını yapmaya çalıştıklarını ve önlerinde de çok fazla zaman olmadığını aktarırken, teknik direktör Bülent
Korkmaz'la yeni sezonda devam edebileceklerini aktardı.

BÜLENT KORKMAZ DA DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İSİMLERDEN BİRİ

Yönetim olarak her türlü alternatifi değerlendirdiklerini söyleyen Şardan, şunları söyledi:

"Bülent Korkmaz da düşündüğümüz isimlerden biri. Değerlendirme sürecimizde, devam etme kararı da alabilir ilinois seo iz. Kesin verilmiş bir karar yok.

Ancak kısa sürede neticelendirmek zorundayız. Belki Fenerbahçe o son dakika gölünü atmamış olsaydı, biraz daha zamanımız olabilirdi. Biz, Bülent Korkmaz'la devam etmeyi ciddi şekilde değerlendiriyoruz. Son 13 maçta alınan sonuçlarla onu yargılamak zor. Kimseye haksızlık etmemek zorundayız."

Yönetim kurulu olarak transfer politikasıyla ilgili uzun süren toplantılar yaptıklarını dile getiren Yiğit Şardan, "Her türlü pozisyonu değerlendiriyoruz. Net bir kararımız olmadığı için açıklama yapamıyorum. Bir kaç
gün daha beklemek zorundayız. Aşağı yukarı desteklenmesi gereken mevkileri belirledik. İsimler üzerinde çalışıyoruz. Burada antrenörümüzün de görüşünü alabilmek için, teknik direktör kararını vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Şardan, takımdan ayrılacak futbolcuların bir kaç gün içinde netleşeceğini aktarırken, Casio Lincoln için ise henüz kendilerine gelen bir teklifin bulunmadığını belirtti.

SKİBBE YANLIŞ İSİMDİ

Yiğit Şardan, Galatasaray yönetimi olarak geride kalan sezonun bir öz eleştirisini yaparken, öncelikle sezona yanlış bir teknik direktör tercihi ile başladıklarını söyledi.

Yönetim olarak yaptıkları toplantılarda, 3 temel sorun tespit ettiklerini ifade eden Şardan, şöyle devam etti:

"Birincisi, sezona yanlış antrenör seçimiyle başladık ve tüm desteğimize rağmen Michael Skibbe istenilen performansı sağlayamadı. İkinci konu ise çok fazla sakat vermemiz. Bu durum bizi çok etkiledi. Son maçlarımızda gerçek stoperlerimizi dahi oynatamadık. Üçüncü konu ise futbolun çok başlı olarak yönetilmesi. Bu da bizim hatamızdı. Futbol yönetimi konusunda daha dikkatli davranmak ve daha net bir tavır koymak zorundayız. Üç sıkıntının da farkındayız. Gerekli düzeltmeleri yapıp, yolumuza devam edeceğiz."

Futbol yönetimindeki profesyonel veya seçilmiş idarecilerde bir değişiklik yapılıp yapılmayacağı şeklinde bir soru üzerine de Şardan, "Değişikler bekleyebiliriz. Çok başlılık olduğunu düşünüyoruz. Ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun, yanlış sonuçlar doğura biliyor. Sonuçlarını bu sezon yaşadık" cevabını verdi.

Sarı-kırmızılı futbol takımının, yapmayı planladıkları takviyelerle çok üst düzey bir takım olacağına inandıklarını dile getiren Şardan, Ankaraspor ve Hacettepe maçlarındaki puan kayıplarını yaşamazalar, şampiyon dahi
olabileceklerini ileri sürerken, "Beklenmedik kayıplar bu neticeyi doğurdu. Ortada bir başarısızlık var ve inkar etmeye gerek yok. Nedenlerini biliyoruz. Daha dikkatli davranacağız" şeklinde konuştu.



Kategori : SPOR