Efsane dizi artık sona eriyor

Efsane dizi artık sona eriyor
5 yıl zirvelerde gezindi. Popülaritesini hiç kaybetmedi. Televizyon dizilerinin klasiği haline gelmişti. Ama artık yok..Abone ol

Avrupa Yakası'nın 'Yaprak'ı Hale Caneroğlu, dizinin sona ereceğini öğrenince hüngür hüngür ağlamış . Avrupa Yakası'nda oynadığı Yaprak karakteri ile ünlenen Hale Caneroğlu, dizinin sora erecek olmasından duyduğu üzüntüyü diye geti kansas seo rdi.

Senarist Gülse Birsel'in diziyi bitirdiğini açıklamasının ardından çok duygulandığını söyleyen Caneroğlu, "Beş yıldır devam eden bir projenin içinde yer alınca aile gibi oluyorsunuz. Bu süreç içinde her sezon sonunda 'Acaba bu son mu' diye düşündüm ama yine de konduramadım. Kendimi bu sona hazırladığımı düşünüyordum ama Gülse diziyi bitirmek istediğini açıkladığında boğazım düğümlendi. Burnum sızladı ve istem dışı ağlamaya başladım. Benim için gerçekten çok üzücü bir andı. Ekip olarak birbirimize çok alışmıştık. Eminim sık sık görüşeceğiz ama yine de herkesi çok özleyeceğim. Gazanfer Özcan'ı şimdiden özlemeye başladım zaten" dedi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ PROJESİYDİ
Akşam gazetesinin haberine göre; 5 sene oynadığı Avrupa Yakası dizisinin Türkiye'nin ön başarılı dizi projesi olduğunu dile getiren güzel oyuncu, "Bundan sonra rol alacağım projelerin Avrupa Yakası kadar başarılı olmamasının korkusunu yaşıyorum. Bir şekilde Yaprak karakterinin üzerine çıkmalıyım. Bu yüzden uzun bir süre Yaprak'a benzeyen bir karakter oynamayı düşünmüyorum" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL