Reidin Emlak Endeks

Reidin Emlak Endeks
Mortgage Uzmanı Garanti, yenilenen web sitesinde Türkiye’nin emlak endeksini yayınlıyor. Mutlaka bakın!Abone ol

Mortgage Uzmanı Garanti, bir yeniliğe daha imza atarak, Reidin.com tarafından hazırlanan “Reidin.com Emlakendeks”ini yenilenen web sitesinde www.garantimortgage.com  kullanıma sunuyor.

Reidin.com Emlakendeks, Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle, ilk etapta Türkiye’nin 6 büyük i south california seo lindeki (Adana, Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli) emlak piyasalarında, konutların satış ve kira değerleriyle hesaplanan aylık ve yıllık getirileri dikkate alınarak hazırlanıyor.

Ayrıca Garanti'nin yenilenen mortgage sitesinden www.garantimortgage.com  tüm bilgilere tek bir kaynaktan ulaşmak mümkün.

“Mortgage Seç” bölümünden, Türkiye’nin en geniş mortgage ürün yelpazesine, “Konut Bul” bölümünden ise 300 binin üzerinde satılık ev ilanına erişilebiliyor.

“Bilgi Edin” bölümünde, karşılaştırma tabloları ve Mortgage Uzmanları’nın önerileriyle ihtiyaca en uygun konut kararı kolaylıkla verilebilirken, Online Mortgage Uzmanlarıyla anında mesajlaşma servisi üzerinden chat yapılarak mortagage ile ilgili tüm sorular yöneltilebiliyor ve başvuru alınabiliyor.

“Mortgage Bul” bölümünde ise tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına hitap eden ve kendileri için en uygun olan mortgage seçeneğini bulmaları sağlanıyor.

Siz de mortgage konusunda her türlü sorunuzun cevabını bulabileceğiniz ve mortgage başvurunda bulunabileceğiniz www.garantimortgage.com 'u tıklayarak, Mortgage Uzmanı Garanti'nin sunduğu avantajlardan ve hizmetlerden yararlanarak ev sahibi olun...



Kategori : EKONOMİ