Erdoğan IMF'e yine rest çekti

Erdoğan IMF'e yine rest çekti
Erdoğan bugün IMF resmen, oba altından sopa gösterdi. Bu sopa hemde öyle böyle değil! İşte Erdoğan'ın sözleri;Abone olBaşbakan Erdoğan, IMF ile görüş-melerin durumu konusunda önemli bir açıklama yaptı. Türkiye'nin isteklerini hatırlatan Erdoğan, bu konunun şimdilik beklemeye alındığının sinyalini verdi.

Par oklahoma seo tisinin Gaziantep İl Kongresinde konuşan Erdoğan, süreci eleştirenlere de yanıt verdi ve "Bizi vurmaya kalkışanlar, yanlış yere ok atıyorlar, dikkat etsinler, o ok, kendilerine döner" dedi.

Erdoğan "Bu ülke dinamik, sağlam yapısıyla krizi en az etkiyle aşıyor. Ben bunu başta teğet geçecek dedim, ne diyecektim yıkılacağız mı diyecektim. Teğet geçiyor, inanıcımla söylüyorum, en az zararla atlatacağız.

Dediler ki "Hemen IMF'yle anlaşalım, ülkemin menfaatlerine halel getiremem kusura bakmayın. Anlaşırsak anlaşırız dedik. Bir yılı geçti, bir yildır şu anda IMF'yle anlaşmış değiliz, hala masadayız.

Eğer isteklerimiz de bizim kabul edilirse imzalarız, kabul edilmezse bu böyle devam eder. Bizden öncekilere ne söyleniyorsa altına imza atıyorlardı, biz atmadık, bunlar arasında MHP, ANAP, CHP hepsi IMF'yle imza attılar, biz daha 6.5 yıl oldu. Dur bakalım, IMF ile Türkiye'nin mazisi nerelere dayanıyor." dedi.



Kategori : EKONOMİ