Demirörenin ilk şampiyonluğu

Demirörenin ilk şampiyonluğu
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ''başkan'' sıfatıyla ilk lig şampiyonluğunu yaşadı.Abone ol

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de sezonun son haftasında Denizlispor'u deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaşırken, kulüp başkanı Yıldırım Demirören de ''başkan'' sıfatıyla ilk lig şampiyonluğunu yaşadı.

yerel seo >Siyah-beyazlı kulübün 30 Mayıs 2004 tarihinde yapılan kongresinde ilk kez başkan seçilen Yıldırım Demirören, görev süresi içinde ilk lig şampiyonluğunu bu sezon gördü.

Demirören'in başkanlığı döneminde 3 kez Fortis Türkiye Kupası, 1 kez de TFF Süper Kupa'yı müzesine götüren ''Kara Kartallar'', ilk kez ligde mutlu sona ulaştı.

Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ın bundan önceki son şampiyonluğunda, Serdar Bilgili başkanlığındaki yönetimde de futbol şube sorumlusu olarak bu mutluluğu yaşamıştı.

Bu arada, siyah-beyazlı kulüpte başkanlık koltuğuna ilk kez 30 Mayıs 2004 tarihindeki kongrede oturan Yıldırım Demirören, büyük bir tesadüf eseri, başkanlığı dönemindeki ilk şampiyonluğu da yine bir 30 Mayıs'ta kutladı.

Diğer yandan, sezonu ''duble'' yaparak kapatan Beşiktaş'ta, Demirören, onursal başkan Süleyman Seba'nın ardından, siyah-beyazlılarda çifte şampiyonluk yaşayan ikinci kulüp başkanı olarak kayıtlara geçti.



Kategori : SPOR