Trabzonda bir dairede patlama

Trabzonda bir dairede patlama
Trabzon'da bir binadaki dairenin banyo kısmında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Abone ol

Trabzon'da bir binadaki dairede meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaymaklı Mahallesi 222. Sokak'taki 5 katlı bir binanın 1. katındaki İbrahim Taşkara'ya ait dairenin banyo kısmında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geld mekke gezisi i.

Patlama sonucu iç kısmındaki duvarların çoğu yıkılan, cam ve çerçeveleri parçalanan dairede bulunan ve bir kolu kopan İbrahim Taşkara'nın eşi Name Taşkara olay yerinde öldü, Niyase ile Kezban Taşkara yaralandı.

Sağlık durumu iyi olan yaralılar, Trabzon'daki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada, patlamanın olduğu binanın çevresindeki binaların cam ve çerçeveleri de kırıldı, sokağa park edilen bazı araçlarda da hasar oluştu.

Patlamanın ardından, bir toplantıya katılmak için Trabzon'a gelen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Celal Uzunkaya'nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, polis ekipleri ve itfaiye görevlileri olay yerinde inceleme yaptı.

Boz, incelemeler sırasında gazetecilerin, patlamanın patlayıcı maddeden kaynaklanıp kaynaklanmadığını sorması üzerine “Patlayıcı madde olsa bazı iz ve emareler olur ama şu anda böyle bir emare yok. Daireden toplanan deliller kriminal laboratuvarda incelendikten sonra patlamanın kesin nedeni belirlenecek. İlk belirlemelere göre, patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığını düşünüyoruz” dedi.



Kategori : GÜNCEL