Münevverin babası savcılığa gitti

  • Ana Sayfa
  • Münevverin babası savcılığa gitti
Münevverin babası savcılığa gitti
Etiler'de cesedi çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut cinayetine ilişkin baba Süreyya Karabulut'un parmak izi ve tükürük örnekleri alındı. Abone ol

Etiler'de cesedi çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut cinayetine ilişkin baba Süreyya Karabulut'un parmak izi ve tükürük örnekleri alındı.

Genç kızın kardeşi ile amcasının da aynı testlerden geçirileceği öğrenilirken, Süreyya Karabulut, "Biz her şeye hazırlıklıyız" dedi. Adli Tıp Kurumu'na gelen baba Süreyya Karabulut, parmak izi ve tükürük örneklerinin alınmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Karabulut, "Kızımın boynunda ve bazı yerlerinde rastlanan tükürükle ilgili olarak DNA testleri gerekiyormuş. Onun için savcı baba olarak benden de alınması talep etmiş. Bende kızımın arkansas seo amcası ile birlikte bu test için geldim. Bu testle birlikte önümüzdeki günlerde olay daha da aydınlanacak. Ben günlerdir büyük acı çekiyorum. Bizler kan kusuyoruz. Bizim çektiğimiz, sıkıntı ve acı çok büyük. Gece sabaha kadar uyumuyoruz. Devlete sesleniyorum; artık bıçak kemiğe dayandı. Bu kadar zamandır bir katil zanlıları bulunamaz mı? Bu ülkede toprağın altında saklanan ne varsa devletimiz tarafından çıkartıldı. Bir Cem Garipoğlu'nu mu çıkartamadı. Cem Garipoğlu'nun ailesi tarafından sizlere bir beyanat mı verildi, bir başsağlığı mı dilendi. Suçlular ortalıkta dolaşıyor, bizler onların peşine koşuyoruz" diye konuştu.

'BİZ HER ŞEYE HAZIRLIKLIYIZ'

Süreyya Karabulut, oğlu Enver ile kardeşi Hüseyin Karabulut'un da parmak izi ile tükürük örneklerinin alınacağını ifade ederek, "Biz her şeye hazırlıklıyız" dedi.

Cem Garipoğlu'nun Rusya'da görüldüğü yönündeki iddialara ilişkin ise Karabulut, "Cem Garipoğlu'nun Rusya'da ya da Çin'de olması bir şey ifade etmez. Bu olay Türkiye'de olan bir olay. Bizim devletimiz o kadar büyüktür ki Rusya'nın içinde nerde olursa olsun bulur getirir. Buna inanıyorum. Neden bu zamana kadar sarktı. Bizler rahat uyuyamayacakmıyız? Bir aile olarak bu bizim hakkımız değil mi? Biz ne kötülük yaptık. Bizim suçumuz neydi?" dedi.

Bazı köşe yazarlarının televizyonlara çıktığı için kendisini eleştirdiğini anlatan Karabulut, "Derdimi sizlerle paylaşıyorum. Ne yapayım yapacak bir şey yok. Beklemekten başka çarem yok" ifadelerini kullandı. Süreyya Karabulut, "Emniyet ağır mı davranıyor?" şeklindeki bir soruya ise "Ben emniyetin ağır davrandığını bilmem ama varsayımlar üzerinden gidiyorum. Birinci aşamada bu satanist cinayeti, ikinci aşamada kızım bu ailenin sırrını öğrendi ve katlettiler. Şuanda ben kızımın kanının peşindeyim. Tabi ki suiistimaller vardır, sepetin içindeki elmalardan biri çürüktür, ama hepsi değildir.

Emniyet üzerine düşeni mutlaka yapıyordur. Bizim emniyete inanmaktan ve güvenmekten başka çaremiz yok" diye yanıt verdi. Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan raporu 2 aydan fazla beklediklerini ve cinayeti birden fazla kişinin gerçekleştirdiğinin ortaya çıktığını anlatan Karabulut, "Cinayeti birden fazla kişinin işlediği söylenirse, burada akla anne, baba, kardeş gelir. İkinci olarak ise onlar satanist sitelerinde gördüklerini kızıma uyguladılar" dedi.



Kategori : GÜNCEL