Seks düşkünü anne öldürülecekti!

  • Ana Sayfa
  • Seks düşkünü anne öldürülecekti!
Seks düşkünü anne öldürülecekti!
Aylarca ekran ekran dolaştı, kendi elleriyle ölümüne izin verdiği evladına ağladı. İşte o kadın bugün adliyedeydi!Abone ol

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi'nde, kaybolduktan 45 gün sonra buğday tarlasında cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammet Fırtına’nın katil zanlıları olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında annesi Dilber Fırtına’nın da bulunduğu 6 kişi, tutuklandı. Adliye önünde toplanan yüzlerce vatandaş, anne ve diğer tutuklulara linç girişiminde bulundu...

Annesi Dilber Fırtına’yı, gizli ilişki yaşadığı sevgilisi Kemal Ermiş ile yatakta çırılçıplak gördüğü için öldürüldüğü iddia edilen 6 ya new mexico seo şındaki Muhammet Fırtına’nın gözaltında tutulan 6 katil zanlısının polisteki sorgusu tamamlandı.

Sorgunun ardından polis ekipleri, 3 gündür gözaltında tutulan anne 23 yaşındaki Dilber Fırtına ile sevgilisi olduğu iddia edilen 41 yaşındaki Kemal Ermiş, diğer zanlılar 34 yaşındaki Sinan Gök, imam nikahlı eşi 38 yaşındaki Fadime Sezer, kızı 18 yaşındaki Kader Sezer ile oğlu 16 yaşındaki K.S., sabah saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında Çorlu Adliyesi’ne getirildi.

Şüpheliler, Cumhuriyet Savcı tarafından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. 6 şüpheli, mahkeme tarafından “nitelikli ve kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

Tutuklanan anne Dilber Fırtına, Kader Sezer, Fadime Sezer ve K.S. Tekirdağ Cezaevine, Sinan Gök ile Kemal Ermiş ise Silivri L Tipi Cezaevine konuldu.

ANNE ADLİYEDE LİNÇ
EDİLECEKTİ! AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

LİNÇ EDİLECEKLERDİ

Zanlıların adliyede olduğunu öğrenen çok sayıda vatandaş  adliye önünde toplandı. Polis ekipleri, zanlıların cezaevine götürülüşleri sırasında, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINDA

Tutuklama kararının ardından infaz işlemleri tamamlanan 6 zanlı polisin yoğun güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi. Katil zanlısı Fadime Sezer’in tutuklanan 2 çocuğunun dışındaki diğer 4 çocuğu ise devlet korumasına alındı ve Tekirdağ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Adliye önünde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, zanlıları tek tek dışarıya çıkartarak ekip aracına bindirdi. Bu sırada adliye önüde toplanan vatandaşlar zanlılara bağırarak tepki gösterdi. Daha sonra zanlılardan anne Dilber Fırtına ile Fadime Sezer, kızı Kader Sezer ve oğlu K.S. Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne, Sinan Gök ile Kemal Ermiş ise Silivri L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.



Kategori : GÜNCEL