11 kadından 21 çocuk yaptı

11 kadından 21 çocuk yaptı
Amerika'da bir rekor kırıldı. 29 yaşındaki gencin tam 21 çocuğu var. Hepsi de kendi öz çocuğu... Çocuklar 11 ayrı kadından...Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Çarşamba günü, tamamen tesadüf eseri 11 farklı kadından 21 çocuğu olan, 29 yaşındaki bir genç ortaya çıktı.

ABD Tennessee'da, çocuk bakım destek ünitesinden para alamayan bir gencin mahkemey çağrılması, florida seo şimdiye kadar görülmemiş bir olayı ortaya çıkarttı.

29 yaşındaki Desmond Hatchett, yetkililerle görüşmeye gittiğinde, mülakat sonrası tam 21 çocuğu olduğunu söyledi. En küçüğü daha bir aylık bir bebek ve en büyüğü 11 yaşında olan çocuklarının anneleri de 11 farklı kadın.

Asgari ücretle çalışan genç adam, bunun nasıl olduğunu kendisinin anlamadığını 'sadece olayların böyle geliştiğini' söyledi.

Artık çocuk yapmak istemiyorum diyen adam, 21 çocuğunun da doğum günlerini ve isimlerini bilmekle övündü.

Knoxville kentinin yetkilileri, Desmond Hatchett'ın maaşının yarısını tamamen çocuklara ayırması gerektiğini belirtti ancak, bu her çocuk için haftalık 1 dolar anlamına geldiği için bunun yetmeyeceğine karar verildi.

Hatchett'ın avukatı Keith Pope, asgari ücretle çalışan gencin çocuklarına tek başına bakamayacağını, Tennessee eyaleti yetkililerinin bu konuda ona yardım için bir formül bulmalarını söyledi.

Beraber olduğu tüm kadınlarının, yani çocuklarının her annesinin, diğer kadınlardan ve çocuklardan haberi olduğunu belirten Hatchett, içinde bulunduğu durumun ayırdına henüz varıyor.



Kategori : DÜNYA