Beşiktaştan Serkan balcı atağı

  • Ana Sayfa
  • Beşiktaştan Serkan balcı atağı
Beşiktaştan Serkan balcı atağı
Yusuf Şimşek’in transferinde karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Trabzonspor, bu kez Serkan Balcı konusunda rekabete gireceğe benziyor.Abone ol

Beşiktaş, Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek olan Serkan Balcı için girişimlere başladı. Sakatlığı nedeniyle sezona kapatan futbolcu konusunda nabız yoklayan siyah-beyazlılar, sezon bitiminde masaya oturacak

Yusuf Şimşek’in tran oklahoma seo sferinde karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Trabzonspor, bu kez Serkan Balcı konusunda rekabete gireceğe benziyor. Bordo-mavililer ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan futbolcuyu transfer etmeyi düşünen siyah-beyazlılar, bu konuda nabız yokladı.

Serkan, bonservis bedeli olmaması nedeniyle siyah-beyazlılara cazip gelirken, ilk olarak Trabzonspor ile masaya oturacağı vurgulandı.

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan bordo-mavili oyuncuyla sezon bitiminde görüşme yapılacağı ve resmi teklifte bulunulacağı vurgulandı.

Bir yandan şampiyonluk kutlamaları için hazırlanan, diğer yandan gelecek yılın planlamasını yapan Beşiktaş Yönetimi de mevcut kadroyu Şampiyonlar Ligi için yeterli bulmuyor.

Siyah-beyazlılar, en az 2, en çok 4 transferin takımın çehresini değiştireceğini düşünüyor.

Beşiktaş yöneticilerden büyük çoğunluğunun, en az iki, en fazla 3-4 yeni oyuncu alınması konusunda fikir birliği yaptıkları dile getirildi.

İdareciler, özellikle takımın kanatlarının çok zayıf olduğunu söylerken, son Galatasaray maçında bu zaafın açıkça görüldüğünü toplantıda dile getirdikleri ifade edildi.



Kategori : SPOR