Carlos gerçeği itiraf etti

Carlos gerçeği itiraf etti
Carlos'un Fenerbahçe'deki günleri sayılı. Brezilyalı yıldız ülkesinde yayın yapan bir televizyona itirafta bulundu.Abone ol

Roberto Carlos sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılmak için görüşmelerde bulunduğunu doğruladı

Brezilyalı yıldız, Güney Amerika’da yayın yapan ESPN televizyonu miami seo na verdiği röportajda, Brezilya’nın Fluminense Kulübü ile temasa geçtiğini açıkladı.

Roberto Carlos, artık bu saatten sonra yalan söylemenin kimseye yarar getirmeyeceğini savunarak, “Diğer kulüplerden de teklifler aldım. Ancak masaya oturup ciddi görüşmeler yaptığım tek kulüp Fluminense oldu. Bu durumu saklamanın gereği yok” dedi.

Bu durumu Fenerbahçe kulübüne ilettiğini de savunan Carlos, ancak Başkan Aziz Yıldırım’ın bir yıl daha oynamasını istediğini, henüz kalıp kalmama konusunda net bir karar vermediğini belirtti.

Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe’de görev almaktan ve Türkiye’de yaşamaktan memnun olduğunun da altını çizerek, “Her şey belim elimde. Fenerbahçe’ye imza atarken üç yıl oynama sözünü vermiştim. Ayrıca sözleşmemi de yeni uzattım. Yönetimle bu konuyu tekrar değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Çiftçi/Milliyet



Kategori : SPOR