Ankarada askeri araç kazası

Ankarada askeri araç kazası
Ankara'da işçi servisi taşıyan askeri birliğe ait araç ışıklı kavşakta kaza yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Abone ol

2 asker ve 1 işçinin yaralandığı kazada, araçta sıkışan ağır yaralı asker, kurtarma çalışması sırasında acıyla bağırdı.

Ankara Beytepe Askeri Okullar Komutanlığı eticaret seo 'na bağlı sürücü er Emrah Medar idaresindeki 706591 plakalı askeri araç, Çankaya Kepekli kavşağında Beytullah Kirazcı yönetimindeki 06 BK 4110 araçla çarpıştı. Çarpışmanın ardından orta refüje de vuran askeri araç daha sonra yolun kenarına savruldu. Koruma görevi yapan bir er, oturduğu ön koltukta sıkıştı. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan askeri, kaza kırım aracı yardımıyla çıkardı. Kaburgalarının kırıldığı öğrenilen ağır yaralı asker, itfaiyenin çalışması sırasında acıyla bağırdı.

Ağır yaralanan asker ile sürücü Emrah Medar ve işçi Erhan Özçetin, olay yerine gelen 112 Acil Yardım ambulanslarıyla GATA'ya kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Konya-Samsun karayolunda trafik bir süre aksadı. Kazayı gören birçok vatandaş, askeri aracın yanına gelerek yaralıların durumunu görmeye çalıştı. Polis ekipleri, olay yerine toplanan meraklı kalabalığı dağıtmakta zorlandı.



Kategori : GÜNCEL