Manisa toplantısına Arınç damgası

  • Ana Sayfa
  • Manisa toplantısına Arınç damgası
Manisa toplantısına Arınç damgası
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ''Manisa El Ele'' toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Abone ol

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ''Manisa El Ele'' toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi.

Etap Altınel Otel'de yapılan gecede bir konuşma yapan TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Oda seo sı Başkanı Bülent Koşmaz, kente yeni vizyon kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Bülent Arınç'ın Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı olarak atanmış olmasından Manisalılar olarak büyük onur duyduklarını, Arınç'tan daha fazla hizmet bekleyeceklerini kaydeden Koşmaz, ''Gecemize katılan muhalefette bulunan MHP'li Manisa Milletvekilleri de sayın Arınç'a verilen görevden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Yeter ki bu birlikteliğimiz devam etsin'' diye konuştu.

Gecede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Bülent Arınç'ın Başbakan Yardımcılığı'na atanmış olmasının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'ya vermiş olduğu önemi gösterdiğini ifade etti.

Tanrıverdi, ''Sayın Arınç, değerli bir siyasetçi ve devlet adamıdır. Bugüne kadar da koltuk peşinde koşmamış, kendine verilen görevleri layıkıyla yapmıştır. Sayın Arınç'a verilen bu görev elbette önemlidir. Ülkemiz ve Manisa adına çalışmalarında başarılar dilerim'' dedi.



Kategori : POLİTİKA