Kırıkkalede Medikal 71 baskını

  • Ana Sayfa
  • Kırıkkalede Medikal 71 baskını
Kırıkkalede Medikal 71 baskını
Kırıkkale'de gerçekleştirilen ''Medikal 71'' adlı operasyonun ardından adliyeye sevk edilen 14 kişiden 8'i tutuklandı. Abone ol

Kırıkkale'de gerçekleştirilen ''Medikal 71'' adlı operasyonun ardından adliyeye sevk edilen 14 kişiden 8'i tutuklandı.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılı mikro beton fiyat k ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, kentte hastalara ilgisiz medikal cihaz yazan, köy ve kasabaları gezerek hasta ve hasta yakınlarını cihazlar konusunda zorla ikna eden, sahte rapor düzenleyip ucuz medikal cihazlar yerine yüksek fiyatlarla fatura kestiği öne sürülen şebekeye yönelik düzenlediği operasyonda 44 kişi gözaltına alınmıştı.

''Medikal 71'' adıyla düzenlenen operasyonda, aralarında doktor, sağlık memuru, noter ve medikal firması sahip ve çalışanlarının da bulunduğu 44 kişiden 30'u savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen 14 zanlıdan 6'sı daha ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Canan G. (31) eşi Fire G. (28), Kaya K. (33), Neşe D. (24), Çetin K. (24), Abbas C. (36), Raşit C. (31) ve Olcay V. (50) tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Kategori : GÜNCEL