Bingölde bakanlık sevinci

Bingölde bakanlık sevinci
AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ın Devlet Bakanlığı görevine getirilmesi Bingöl'de sevinçle karşılandı. Abone ol

AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ın Devlet Bakanlığı görevine getirilmesi Bingöl'de sevinçle karşılandı.

AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Yaşa, A ersağ üye A muhabirine yaptığı açıklamada, Yılmaz'ın, Bakanlar Kuruluna girmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Bingöl'ün yerel ve genel seçimlerde AK Parti'nin en fazla oy aldığı illerin başında geldiğini ifade eden Yaşa, ''İlimizin milletvekilinin bakanlığa getirilmesi şehrimize verilmiş bir ödüldür'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bakanlar kurulundaki değişikliklerin açıklamasının ardından kendisine birçok tebrik telefonu geldiğini kaydeden Yaşa, şunları söyledi:

''Bingöl'den siyaset tarihinde ilk kez bir bakan çıkıyor. Vatandaşlarımız da Cevdet beyin bakan olmasına çok sevindiler. Sayısız tebrik telefonu alıyorum. Bingöl halkı partimize çok emek vermiştir. Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz'ın milletvekilliğindeki performansını bakanlık döneminde de göstererek ilimize daha iyi hizmetler yapacağına inanıyorum.''



Kategori : POLİTİKA