Kekilli yine çok konuşulacak

Kekilli yine çok konuşulacak
Sibel Kekilli film çekimleri için gittiği Fillandiya'da sırılsıklam aşık oldu. Kekilli'nin son filmi yine olay yaratacak!Abone ol


Ödüllü oyuncu Sibel Kekilli'nin yeni sevgilisi Finli çıktı. Fillandiyalı ünlü oyuncu Antti Luusuaniemi ile büyük aşk yaşadığı öğrenile seo n Kekilli, sırf bu yüzden Almanya'dan Fillandiya'ya taşındı.

Sibel Kekilli yakında vizyona girecek olan Fin filmi, Pihalla için uzun süredir Helsinki'de bulunuyordu. Sevgilisiyle bu şehirde tanışan Kekilli'nin filmin çekimleri sona ermesine rağmen Fillandiya'da kalmaya devam ettiği öğrenildi.

SAHNELER ÇOK KONUŞULACAK

Kekilli'nin oynadığı Pihalla filminin çekimleri bitti ve filmin fragmanları Fin sinemalarında yanlanmaya başladı. Eşiyle birlikte Almanya'da Finlandiya'ya taşınan orda da başka birine aşık olan Laura karakterini canlandıran Kekilli'nin filmin başrol oyuncusu Mika Mikko Leppilampi ile olan yatak sahneleri de film vizyona girdiğinde hayli konuşulacak. Fin sinamasının ünlü yönetmeni Tony Laine'nin yönettiği Pihalla mayıs ayı içerisinde vizyona girecek.



Kategori : MAGAZİN