Polis kızdı bas bas bağırdı!

  • Ana Sayfa
  • Polis kızdı bas bas bağırdı!
Polis kızdı bas bas bağırdı!
Polis kendisine taş atan göstericiye kızınca zırhlı araçtan bağırmaya başladı. Öyle anonslar var ki insanı şaşırtıyor!Abone ol

Şişli Bomonti'de polis, taş ve sopalarla saldıran grubun arasına zırhlı araç ile girerek göstericileri dağıttı. Üzerlerine gelen polis aracını gören göstericiler, pankartları bırakarak ara sokaklara kaçtı. Bu sırada polis aracından y kokulu taş ükselen , "kaçmayın ulan. Kaçmayın. Gelin, kaçmayın" anonsu dikkat çekti

Cerrah'ın yürüyüşü sırasında kortejde bulunan DİSK ve CHP'liler ile başka sendikalara üye diğer göstericiler sloganlar atarak, Cerrah'ı protesto etti. Bazı göstericilerin ellerindeki pet şişeleri Cerrah'a attıkları gözlendi.

TUTAMIYORUZ MÜDÜRÜM

Celalettin Cerrah, görev yapan bazı polis memurlarıyla da sohbet etti. Sohbet sırasında bir emniyet amirinin Cerrah'a söylediği sözler dikkat çekiciydi. Emniyet amiri Cerrah'a ''Bence hiç bekletmeden bu grubu Taksim'e götürelim müdürüm. Kenarlardan cok katılım oluyor engelleyemiyoruz'' dedi.

FERİKÖY'E ACİL GAZ BOMBASI

Ergenekon Caddesi'nde müdahale edilen bazı gruplar, ara sokaklardan çıkarak Kurtuluş Caddesi'nde toplanmaya başladı. Polis, grubu dağılmaları konusunda uyardı. Bu sırada eylemciler, söktükleri kaldırım taşlarını polise fırlattı. Polis de göstericilere tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Bu sırada Polis telsizinden geçen bu cümleler: Feriköy'de gaz bombası bitti acil gönderin..

İşte o diyaloglar;



Kategori : GÜNCEL