Kızını zincirleyen baba serbest

  • Ana Sayfa
  • Kızını zincirleyen baba serbest
Kızını zincirleyen baba serbest
'Eve geç geldi' diye kızını dövüp, boynundan ve ayaklarından zincirleyen baba serbest kaldı.Abone ol

Adana’da, nikahsız yaşadığı kadından olan kızı 14 yaşındaki U.Y.’yi, bisiklet sürüp, eve geç geldiği için döverek, ayağından ve boynundan zincirle banyoya bağlayan baba 59 yaşındaki Cabbar Y., savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı.

Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülen küçük kız ise, Cabb google adwords ar Y.’den şikayetçi olan annesi Fatma G.’ye teslim edildi.

Geçtiğimiz cuma günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, başkasıyla evli olan Cabbar Y., nikahsız eşi Fatma G.’Den olan kızı U.Y.’yi evde göremeyince sinirlenmişti. Bir süre sonra gelen kızını, “Niye akşam bisiklet sürüyorsun. Bu saate kadar sokakta bisiklet sürülür mü?’ diye bağırarak dövdükten sonra, zincirle banyoya bağlamıştı. Baba Cabbar Y., daha sonra zinciri bağladığı asma kilidi alıp, resmi nikahlı eşi Sabriye Y.’nin evine gitmiş, U.Y. ise ağabeyi M. Y., tarafından kardeşinin ayaklarındaki zinciri çözüp kurtarmıştı. Kilidi açılmayınca boynundaki zincirle yaklaşık 1.5 saat bekleyen kız, polisler tarafından güçlükle ikna edilen baba Cabbar Y.’den alınan anahtarla kurtarılmıştı. Olayın ardından baba Cabbar Y. gözaltına alınarak Fatih Polis Merkezi’ne, U.Y. ise Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü’ne götürülmüştü.

Cabbar Y., polis merkezindeki alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla serbest bırakıldı. Babasından daha önce de geç geldiği için şiddet gördüğünü ve zincirle bağladığını söyleyen U.Y. ise nikahsız eşi Cabbar Y.’den şikayetçi olan annesi Fatma G.’Ye teslim edildi.



Kategori : GÜNCEL