Fenerbahçe Konyasporu dağıttı

  • Ana Sayfa
  • Fenerbahçe Konyasporu dağıttı
Fenerbahçe Konyasporu dağıttı
Fenerbahçe, Konyaspor’u 4-2 yenerek bu sezon evinde oynadığı son maçından galip ayrılmayı başardı.Abone olFENERBAHÇE: 4-2 :KONYASPOR

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf, ev sahibi Fenerbahçe oldu. 14’te Ali Bilgin’in ortasında Alex, topu kafayla Güiza’nın önüne indirdi. İspanyol golcü, usta bir vuruş yaparak takımın Kumlama kumu ı 1-0 öne geçirmeyi başardı.

18’de Güiza, ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, kaleci Oğuzhan topu elinden kaçırınca Fenerbahçe 2-0 öne geçti.

38’de Alex’in ara pasıyla topla buluşan Uğur Boral, 40 metre topu sürdü. Kaleciyle karşı karşıya kalan futbolcu, aşırtma bir vuruş yaparak farkı üçe çıkarttı.

40’ıncı dakikada kazanılan frikik atışında, Roberto Carlos çok sert vurdu ve mükemmel bir gol atarak takımını 4-0 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, ilk yarı 4-0’lık Fenerbahçe üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Fenerbahçe daha kontrollü futbol oynayarak başladı. 75’te Poljac ceza sahası içinde Gökhan Gönül tarafından düşürülünce, hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Kratochvil, skoru 4-1’e getirdi.

Golü bulduktan sonra baskısını arttıran Konyaspor, 90’ıncı dakikada Poljak ile bir gol daha buldu. Ancak bu gol, Konya ekibinin puan alması için yeterli olmadı ve karşılaşma 4-2 sona erdi.

Kategori : SPOR