Genç sivillerden müthiş eylem

Genç sivillerden müthiş eylem
Aslında geçtiğimiz yıl yapmayı düşünüyorlardı ancak oteldeki düzenleme nedeniyle yapamadılar. Bir yıl beklenen buyıl gerçekleştirildi.Abone ol

Genç Siviller, geçen sene yapmayı planladıkları eylemi bugün gerçekleştirdi. The Marmara Otel'in 19'uncu katından pankart sarkıtan Genç Sivillere bu eylem yaklaşı mi range k 900 TL'ye mal oldu.

The Marmara Otel'den aşağıya "1 Mayıs 1977'de buradan ateş edenler bulunsun" yazılı pankart sarkıttı. Genç Siviller üyeleri bu eylem için normal müşteri gibi The Marmara Otel'de oda ayırtmıştı. Ayırttıkları oda 1 Mayıs 1977'de meydana ateş edilen 5.kattaki odalardan biriydi. Ancak tadilat nedeniyle son gün odanın yeri değişti. Genç Siviller üyesi 2 kişi geceyi 19'uncu kattaki odada geçirdi. Sabah 11:00 sıralarında da üzerinde "1 Mayıs 1977'de buradan ateş edenler bulunsun" pankartını aşağı sarkıttı. Görüntülerin televizyonlara yansımasının ardından otel güvenlik görevlileri bir alt kattaki odaya girerek aşağı sarkan pankartı kesti. Amaçlarına ulaşan Genç Siviller üyesi iki kişi otelden ayrılırken pankartın akıbetinin ne olduğu bilinmiyor. Genç Sivillere bu renkli eylemin maliyeti ise şöyle: "1 gecelik oda ücreti 275 Euro, mini bar 30 Euro, otopark 35 TL, pankart 190 TL"



Kategori : GÜNCEL