Bursasporda Yazıcı yeniden aday

  • Ana Sayfa
  • Bursasporda Yazıcı yeniden aday
Bursasporda Yazıcı yeniden aday
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, başkanlığa yeniden aday oldu. Yazıcı, "Gösterilen ilgiye kayıtsız kalamazdım" dedi.Abone ol

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, başkanlığa yeniden aday oldu. Yazıcı, "Karar vermekte zorlandım, ancak bana gösterilen ilgiye kayıtsız kalamazdım" dedi.

Başkan Yazıcı, bugün adaylık başvurusunun bitimine 55 dakika kala Bursaspor Özlüce Tesisleri' almanca seo ne gelerek, başkan adaylığı için Divan Başkanlık Kurulu'na adaylık dilekçesini verdi. Yazıcı, başvuru süresinin bitiminde yaptığı açıklamada, "Görülüyor ki 31 Mayıs'ta yapılacak olan genel kuruldaki seçimlerde çok adaylı bir yarış yaşanacak. Adaylık için çok düşündüm, karar vermekte zorlandım. Ancak bana gösterilen sevgiye kayıtsız kalamadım ve yeniden aday olmaya karar verdim" dedi.

Birbuçuk yıl önce göreve geldiğinde ilk yıl ligde kalmayı hedefleyeceklerini, ikinci yıldan itibaren çıtayı yükselteceklerini vaad ettiğini anımsatan Yazıcı, "Görüldüğü gibi bunu da başardık ve Bursaspor UEFA Kupası'na doğru koşuyor" diye konuştu.

Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik de öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne gelerek Divan Başkanlık Kurulu'na adaylık başvurusunu yaptı. Çelik, herhangi bir açıklama yapmadı ve "Hayırlı olsun" demekle yetindi.

Bursaspor başkanlığı için Lemi Keskin de 21 Mayıs'ta başvuru yapmıştı. Bursaspor Kulübü olağan genel kurulu 31 Mayıs'ta toplanacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamazsa, ikinci toplantı 8 Haziran'da yapılacak. Divan Başkanlık Kurulu, başkan adaylarının yönetim ve denetim kurulu listelerini 29 Mayıs cuma günü açıklayacak.



Kategori : SPOR