Çamaşır ipince son bulan hayat

  • Ana Sayfa
  • Çamaşır ipince son bulan hayat
Çamaşır ipince son bulan hayat
Bir süredir işsizdi, kendini de içkiye verdi. Eşi de terkedince girdiği bunalımdan çıkamadı. Hayatı çamayır ipinde son buldu.Abone ol

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde bunalıma girdiği belirtilen genç, kendini asarak intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden şahsın, eşinin evi terk etmesi üzerine bunalıma girdiği öğ seo new york renildi.

Olay, gece saat 00.30 sularında 2086/2 Sokak Numara 11'de meydana geldi. Bir yıl önce Suzan Telli (28) ile dünya evine giren 31 yaşındaki Sedat Telli, iddiaya göre sürekli alkol aldığı için eşi tarafından üç gün önce terk edildi. Bir süredir işsiz olduğu belirtilen genç adam, eşinin kendisini terk etmesi üzerine bunalıma girdi. Üç katlı evlerinin terasına çıkan Telli, buradaki profil demirine kendini çamaşır ipiyle astı.

Gürültüyü duyan genç adamın annesi Nazmiye ve babası Mustafa Telli terasa çıkınca acı manzara ile karşılaştı. Anne ve babası, çocuklarının asılı olduğu ipi keserek sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Telli'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Telli ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Sedat Telli'nin sürekli alkol kullandığı eşinin de bu konuda kendisini uyardığı, alkolü bırakmaması üzerine evi terk ettiği belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



Kategori : GÜNCEL