Çakar bu kez Acuna çattı

Çakar bu kez Acuna çattı
Sivri dilli Ahmet Çakar'dan sanat dünyasına yaylım ateşi. Birçok ünlü isme kırmızı kart çıktı.Abone ol

Ahmet Çakar gündem oluşturan açıklamalarına devam ediyor... Bugün'den Şebnem Özuzcan'a konuşan Ahmet Çakar, bu kez de sanat dünyasına çattı.

Hakemliğe veda ettikten sonra önce futbol yorumcusu ardından da yarışma programları ile ekranların vazgeçilmez simalarından biri haline gelen Çakar, şov dünyasının starları Acun Ilıcalı ve Okan Bayülgen'e çatarken, gündeme farklı açıklamalar ile gelen güzel manken ve sanatç ersağ 2023 ılar da Çakar'ın eleştirilerinden nasibini aldı.

3 KİŞİYE KIRMIZI KART

Baba adayının istmediği bebeği dünyaya getirme kararı alan Deniz Akkaya'ya, sperm bağışıyla hamile kalan Güner Özkul'a ve 'UFO ile dünyayı gezdim' diyen Reyhan Karaca'ya kırmızı kart gösterdi.

ACUN'A ÇATTI

Gerek dzi oyunculuğu gerekse yarışma programı sunucusu olarak Kenan Işık bir fenomendir. Okan Bayülgen'i çok beğenirim. Zaman zaman bir çok insana sevimsiz gelse de Okan'ı beğenirim. Acun oyuncu değil farklı bir şey. Çok zeki bir adam çok politik. Bana göre Acun gerçek anlamda bir şov dünyası adamı değildir. Acun şov dünyası patronu olabilir ama o sahne önü adamı değildir.

KAYNARCA'NIN KAFASINI GÖZÜNÜ YARARLAR

Oktay Kaynarca iyi bir adam değildir. Onunla bir defa Show TV'de prgram yaptık. Çocukların okuması için yapılan bir programdı. Benim tarzımda bir insan değil. Kaynarca rolününün havasına girmiş, kendisini gerçekten bitirim falan zannediyor. Ama birgün kafasını gözünü yarıp eline verirler! Ama Necati Şaşmaz kibar ve iyi bir çocukmuş. Keza Burak Hakkı dünya iyisi bir beyfendi.

İşte Çakar'ın gündem oluşturan açıklamalarından önemli satırbaşları...

- Henüz 11 yaşındayken evden ayrıldım...

- Arkadaşımın otopsisini doktor olarak kendim yaptım! Onun kafasını ben kestim.

- Eşcinsellik bir arızadır...

- Oyuncu olmak istemem. Ama eğer olsaydın kadın satıcısı, eroin satıcısı, eşcinseli asla oynamam.

- Sperm bağışı yoluyla hamile kalan Güner Özkul’a: Rahimlerinin kahyası değilim. Ama gizli yap be kardeşim!



Kategori : MAGAZİN