Mahallenin o delisi o kadar cimriydi ki

  • Ana Sayfa
  • Mahallenin o delisi o kadar cimriydi ki
Mahallenin o delisi o kadar cimriydi ki
Mahallenin delisiydi o. Onu görenler yolunu çeviriyor burnunu tıkıyordu. Oysa o bir milyonerdi. Nasıl mı?Abone olSırtında, kollarının ucu aşınmış, dirsekleri yıpranmış eski mi eski mavi bir ceket, başında bir kasket bisikletiyle çöplükleri dolaşıyor, meşrubat kutularıyla, pet şişeleri topluyor sonra bunları satıyordu... Adı Curt Degerman'dı... Bir milyon amazon ads er olduğu öldükten sonra anlaşıldı...

Sırtında, kollarının ucu aşınmış, dirsekleri yıpranmış eski mi eski mavi bir ceket, başında bir kasket bisikletiyle çöplükleri dolaşıyor, meşrubat kutularıyla, pet şişeleri topluyor sonra bunları satıyordu.

Eşi dostu yoktu. Bir tek kuzeni dışında bütün akrabaları mahallenin delisinden utandıklarından olsa gerek Curt ile selamı sabahı kesmişti.

Annesini babasını tanıyanlar da Curt'u görünce, etrafına hiç de iyi kokular salmayan, pejmurde kılıklı bu adama selam vermemek için yollarını değiştiriyordu.

Adı meşrubat kutusunun İsveççe adıyla birlikte anılmaktaydı.

Ondan söz edenler ''Burk Curt'' diyorlardı. Onun ise ne akrabalarının ilişkiyi kesmiş olmalarına, ne de tanıyanların selam vermemelerine aldırdığı yoktu.
Gün boyunca topladığı kutuları, şişeleri satıyor, akşamüstü de kütüphaneye giderek başta ekonomi haberleri olmak üzere gazeteleri okuyordu.

Sadece kuzeni Curt'un sağlığından endişe ettiğinden haftada birkaç kez uğruyordu.

Gündemi borsa haberleri

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL