CHPliler eşlerini gönderdi!

CHPliler eşlerini gönderdi!
CHP'liler Anadolu'ya kendilerini daha iyi anlatmanın değişik bir yolunu buldular. Kendileri gitmedi, eşlerini gönderdiler. Abone ol

CHP'ye mensup 40 milletvekilinin eşi Anadolu illerini gezecek. İlk durak ise Çorum oldu.

CHP Genel Merkezi'nin yaptığı program doğrultusunda CHP'li vekil eşleri yurt genelinde illere ziyaret turu başlattı. CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın eşi Çiğdem Sav ile Ankara Milletv Deniz kumu ekili CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay'ın eşi Senay Okay başkanlığında 40 milletvekili eşi Çorum'a geldi.

CHP Çorum Milletvekili Derviş Günday'ın eşi Eda Günday'ın ev sahipliğinde Anadolu gezilerinin ilk durağı olan Çorum'a gelen vekil eşleri ilk olarak CHP İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Kültür Sitesi önünde CHP Çorum İl Başkanı Tufan Köse ve Kadın Kolları üyeleri tarafından çiçeklerle karşılanan konuklar, daha sonra parti binasında düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Tufan Köse, böyle bir geziyi ilk olarak Çorum'a düzenleyen vekil eşlerine teşekkür etti. Köse, vekil eşlerinin gittikleri illerdeki insanlarla kucaklaşacağını anlattı.

Vekil eşleri adına bir konuşma yapan Çiğdem Sav ise "Çorum'u ve gideceğimiz diğer illeri tanımak ve partili eşlerimizi tanıtmak amacıyla bu geziyi tertipledik. Diyaloglarımızın devam etmesini istiyoruz." dedi.

CHP'li milletvekili eşleri 1 Mayıs kutlamalarına katılacak. Ardından Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı ile Onko-Sav'ı ziyaret edecekler. Geceyi Çorum'da geçirecek olan konuklar, yarın ise Hıdırlık'ta bulunan türbeleri ziyaret edecek. Alacahöyük ve Boğazkale ziyaretinin ardından Ankara'ya hareket edecekler



Kategori : POLİTİKA