Çöplükte öldü milyoner çıktı

  • Ana Sayfa
  • Çöplükte öldü milyoner çıktı
Çöplükte öldü milyoner çıktı
Herkes ona mahallenin delisi gözüyle bakardı. Teneke kutu toplardı. 60 yaşında öldü. Bankadaki parası dudak uçuklattı. Abone ol

Curt Degerman geçen yıl 60 yaşında öldü. Mahallenin delisiydi. Meşrubat şişeleri toplardı. Ölümünden aylar sonra ortaya çıktı ki mahallenin delisi 12 milyon İsveç kronu yani yaklaşık 1 milyon 100 bin Euro değerinde bir servet sahibi. Tüm servete kuzenine avukat reklam kaldı.

Curt'un bu serveti borsa ve altın yatırımıyla edinmiş olduğunu öğrenen çoğu borsada para yitirmiş İsveçliler ise Curt'un yatırım stratejisini öğrenebilmek için kulaklarını kuzene çevirmiş durumdalar.

30 bin nüfuslu Skellefteå kentinde boşalan bütün meşrubat kutularını ve şişeleri Curt toplamış olamayacağına göre acaba mahallenin delisi ne kadar bir sermaye ile borsaya girdi...

Şimdi herkes bunu merak ediyor. Tabii Curt'un hayat hikayesi de herkesin dilinde.

AİLESİ ÖLÜNCE KABUĞUNA ÇEKİLDİ

Curt Degerman orta halli, itibarlı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Lisede son yıla kadar da kadar başarılı bir öğrenciydi.

Ne oldu bilinmiyor ama Curt muhtemelen ailesinin 'Başarılı olmalısın' baskısının altından kalkamadı.

Aile ve toplum baskısı altında ezildi

Ailesinin ve toplumun başarı ölçülerine ayak uyduramadığından da kendi kabuğuna çekildi.

Annesini, babasını kaybedince evinden telefonu bile kaldırdı. Sadece bisikletiyle kentin bütün çöp kutularını dolaşıp kutu ve şişe topladı. Akşam üzerleri de kütüphaneye gidip gazete okudu.

KUZENİNE BORSADAN BAHSEDİYORDU



Kategori : GÜNCEL