Kızı Türkan Şorayın patronu oldu

  • Ana Sayfa
  • Kızı Türkan Şorayın patronu oldu
Kızı Türkan Şorayın patronu oldu
Türkan Şoray'ın güzeller güzeli kızına yağmur gibi modellik teklifi geliyor ama o kameranın arkasını seçti. Artık annesinin patronu olacak. Abone olKızı Yağmur'a 'yağmur gibi yağan' modellik tekliflerinden bıkan Türkan Şoray, çareyi onu patron yapmakta buldu! Yayıncılık üzerine mas google seo çalışması ter yapan kızına film şirketi kuruyor.

Sinemanın Sultan'ı Türkan Şoray, kızı Yağmur'la birlikte iş hayatına atılıyor. Günaydın'ın haberine göre, Şoray, ABD'de televizyon programcılığı ve yönetimi dalında master yapan Yağmur'la birlikte sinema ve TV üzerine faaliyet gösteren bir yapım şirketi kuracak. Eğitimini tamamladıktan sonra New York'ta bir reklam ajansında çalışmaya başlayan Yağmur Ünal, eylülde Türkiye'ye dönecek; ardından şirketin temelleri atılacak.

Annesinin patronu olacak

Şoray, aldığı tüm mankenlik ve oyunculuk tekliflerini reddeden kızının "Kamera önünde değil, arkasında olmak istiyorum" sözü üzerine bu işe girme kararı almış. Geçmişte 'Bodrum Fatihi' ve 'Yılanı Öldürseler' filmlerini çeken Şoray, patron koltuğuna kızını oturttuktan sonra "Gönlümde yatan aslan" dediği yönetmenliğe yoğunlaşacak.



Kategori : MAGAZİN