Hadise için 100 bin kutu lokum

Hadise için 100 bin kutu lokum
Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek Hadise'ye, dünyaca ünlü Türk lokomuyla destek verecek.Abone ol

TRT, bu yıl Moskova’da düzenlenecek Eurovision 2009 yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek Hadise’ye, dünyaca ünlü Türk lokomuyla destek verecek.

Bu kapsamda içerisinde 1'er tane ‘kaymaklı fıstıklı sultan lokumu’, üzerinde de Türk Bayrağı, Türkiye, TRT ve Altınay logosu ile Hadise’nin fotoğrafı bulunan 100 bin kutu Moskova’ya gönderilecek.

TRT’den gelen sipari seo ş üzerine lokumları hazırlamaya başladıklarını belirten Altınay Şekerleme’nin ortaklarından İrfan Altınay, şunları söyledi:
“Her iki yanında Türk Bayrağı, bir tarafında TRT ve Türkiye’nin tanıtımlarında kullanılan Türkiye logosu bulunan kutuların açılan kapaklarının üzerinde ise Hadise’nin resmi var. İçinde kaymaklı fıstıklı bir tane lokum bulunan kutuyu alanlara, ülkemizin de tanıtımı yapılmış olacak. Yaklaşık 100 bin kutu içerisinde Eurovision’a gidecek lokumları, tüm ürünlerimizde olduğu gibi itinayla hazırladık. Ülkemizin ve Afyonkarahisarımız’ın en ünlü markalarından lokumları özellikle de tadı Afyonkarahisar’la özdeşleşen kaymaklı lokumlardan hazırladık. Kaymağın bambaşka bir tat verdiği lokumların, çok iyi bir sonuç, hatta birincilik alacağımıza inandığımız Eurovision’da ülkemize şans getirmesini diliyoruz. Umarız ki dünyanın en sağlıklı tatlılarından lokumu yiyen misafirler ve Türkiye’ye tatlı sonuçlar alması için tam puan verecektir.”

HADİSE DE YESİN

İrfan Altınay, lokumların gelecek hafta TRT’ye oradan da Moskova’ya gönderileceğini anlattı. 108 yıllık bir firma olarak Türkiye’nin temsil edildiği bir yarışmaya Türkiye adına katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını vurgulayan Altınay, Hadise’ye de başarılar diledi. Hadise’ye de lokumların tadına bakması tavsiyesinde bulunan Altınay, “Tatlı söylemesi için tatlı yemesini tavsiye ediyoruz. En iyi sonucu kazanacağına inanıyoruz” diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL