Fahriye Evcen Aydoğanı susturacak

  • Ana Sayfa
  • Fahriye Evcen Aydoğanı susturacak
Fahriye Evcen Aydoğanı susturacak
Fahriye Evcen, 5 yıl önce kendisini keşfedip bir yıldız olmasının yolunu açan Oya Aydoğan’a savaş açtı. Abone ol

Aydoğan’ın, “Ben onu görmeseydim fabrika işçisi olacaktı” sözlerine çok kızan Evcen, ünlü sanatçının kendisi hakkında daha fazla konuşmaması için avukatına mahkemeye başvurması talimatını verdi.

seo >Beş sene önce sunuculuğunu yaptığı ‘Kadınlar Ne İster’ programının konukları arasında fark ettiği Fahriye Evcen’i yapımcı sevgilisine önererek genç oyuncuya şöhret kapılarını aralayan Oya Aydoğan ile Fahriye Evcen’in arasına kara kedi girdi. Kriz, Evcen’in Beyaz Show’da, “Artık bu keşfetme olayını konuşmak istemiyorum” demesiyle başladı.

Programa canlı bağlanan Aydoğan, “Sen benim hakkımda nasıl konuşmak istemezsin. Ayıp değil mi?’ diye çıkıştı. Evcen, ‘Kötü bir niyetim yoktu” dese de Aydoğan’ın öfkesi dinmedi.

AVUKATA TALİMAT VERDİ
Bu olaydan sonra her fırsatta, “Fahriye geldiği yeri unuttu. Onu keşfetmeseydim Almanya’da işçi olacaktı” diye konuşan Aydoğan sözleriyle Evcen’i incitti. Bunun üzerine Evcen, Aydoğan’ı susturmak için yargıya gitme kararı aldı. Genç oyuncu, “Artık sıkıldım. Oya abla sürekli bana laf atıyor. Konuyu kapatmanın tek yolu susmasıdır” diyerek avukatına mahkemeye başvurması için talimat verdi.



Kategori : MAGAZİN