Arınçtan bomba üstüne bomba!

Arınçtan bomba üstüne bomba!
Bülent Arınç'tan bomba üstüne bomba! Akman'ın istifasını alan Arınç, Ergenekon ekibi konusunda da bombaları patlattı!Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ağzını bir açtı pir açtı! Üst üste bombalar patlatan Arınç hızını alamadı kendi hükümetlerini eleştirdi. Akman'ın istifasını alan Arınç, Jandarma istihbaratın kendilerini uzun süre takip ettiği iddiasında bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir takım jandarma istihbaratının Gül, Erdoğan ve kendisi hakkında özel çalışmalar yap seo new york tıklarından haberdar olduğunu açıkladı.

Arınç, Haber Türk televizyonunda Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın İmralı'da özel bir mahkemede yargılandığını ve isnat edilen suçun vasfına göre yargılamanın da çok kısa sürdüğünü dile getiren Arınç, şöyle konuştu:

''Ama bu davada fiiller farklı olabilir. Eylemleri itibariyle ceza alacak olanlar vardır veya çok iddialı bir şekilde gazetelere yansımış olmalarına rağmen delil olmamasına rağmen beraat edecek olanlar vardır. Bunların çok titizlikle inceleneceğine ve inanıyorum ki makul bir sürede bu davanın sonuçlandıracağına güvenim var. Bu nedenle yargı sürecini dikkatle sükunetle takip etmemiz lazım.''

ARINÇ'IN EN ÇOK İÇERLEDİĞİ
ŞEY! AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA..

[PAGE]

ANNESİNİN EVİNİN ARANMAK İSTENMESİ

''Davada ilginç unsurlardan bir tanesi Şener Eruygur. Geçmişte Eruygur'un Jandarma Genel Komutanlığı döneminde... Eruygur'la annenizin evinin aranması konusunda karşı karşıya gelmiştiniz'' sözlerine üzerine, Arınç, ''Konuyu çok konuştuk onun için gülüyorum. Bizi dinleyenlerin de (yeter artık bu konu) diyeceğini tahmin ediyorum'' dedi.

Arınç, komutanların kendisini topluca ziyaret ettiğini, kendisinin de başta Hilmi Özkök olmak üzere onları ziyarete gittiğini belirterek, babasının Jandarma okuluna girişinden emekli oluşuna kadar fotoğraflarını içeren bir albüm hediye edildiğini aktardı.

"KENDİSİNDEN ÇOK FAZLA HOŞLANMADIM"



Kategori : POLİTİKA