Kendisine içki satmayan markete böyle girdi

  • Ana Sayfa
  • Kendisine içki satmayan markete böyle girdi
Kendisine içki satmayan markete böyle girdi
Bu market adama içki satmayı reddetmişti. Adamın intikamı çok acı oldu. Marketin park yerinde duran Rols Royce'una atladı ve gaza bastı. Abone ol

Dün Hampshire'deki bir Tesco dükkanına giren 50 yaşındaki adam, çalışanlar kendisine içki satmak istemeyince çılgına döndü. Öfkeli bir şekilde dükkandan çıkıp gri re avukat reklam nk Rolls-Royce otomobiline atladı. Geri gittikten sonra hızlanarak içeriye arabasıyla dalan adam, ilk denemesinde başarısız oldu.

Çalışanların korku dolu bakışlarla izlediği adam hızını alamayıp ikinci denemesini yaptı ve başarılı oldu. Camları tuzla buz olan ve kasaları parçalanan mağaza adeta savaş alanına döndü.

Olayda ciddi bir yaralanma meydana gelmezken, altı kadın çalışan ufak kesikler ve yaralanmalar nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yaralananlar arasında hamile bir kadının bulunduğu da belirtildi. Polis gelene kadar aracında kalan adam, daha sonra içkili araç kullanma ve cinayete teşebbüs suçlamalarıyla tutuklandı.

Çalışanlardan biri, "Bir bomba patladı sandık. Kesinlikle çok korkunç bir olaydı. Kimsenin ölmemiş olması inanılmaz" diye konuştu. Adamın içki almak istediği, ancak zaten çok sarhoş olduğu için çalışanların kendisine içki satmayı reddettiği kaydedildi.

İŞTE O ANLAR

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL