Kızını banyoda boğarak öldürdü

  • Ana Sayfa
  • Kızını banyoda boğarak öldürdü
Kızını banyoda boğarak öldürdü
Annesi polisi çağırıp, gözyaşları içinde küçük kızını evde ölü bulduğunu söyledi. Ama korkunç gerçek ortaya çıktı.Abone ol

İngiltere'de meydana gelen korkunç cinayet şok etkisi yaptı. 22 yaşındaki Laura Fletcher adlı kadın, polise telefon açarak gözyaşları içinde küçük kızını evde ölü bulduğunu söyledi. Polis olay yerine geldiğinde yatakta uyuyormuş gibi görünen 4 bölgesel zeyıflama çerkezköy yaşındaki Chloe'yi buldu.

Sağlık ekibi, küçük kızın yaklaşık 1 saat önce öldüğünü açıkladı. Herkes, gözü yaşlı genç anne için üzüldü.

Bir yıldır yaşadığı Liverpol kentinde akrabası olmadığı, bekar olduğu anlaşılan Laura Fletcher'ın yardımına komşuları ve küçük kızının devam ettiği anaokulundaki öğretmenler koştu.

Polis sorgusuna çekilen Laura Fletcher, alışveriş için dışarı çıktığı sırada kızını yalnız bıraktığını ama eve döndüğünde onun cansız bedeniyle karşılaştığını anlattı. Ancak Laura Fletcher'ın mumu, adli tıp uzmanlarından gelen raporla kısa sürede söndü. Raporda, küçük kızın banyoda boğularak öldürüldüğü, daha sonra dışarı çıkarılıp üzeri kurulandığı ve elbiselerinin giydirildiği belirtiliyordu.

Raporu görünce suçunu itiraf eden Laura Fletcher, öz kızını neden öldürdüğünü hala söylemedi.

Küçük Chloe'nin öğretmenleri ise "Hayat dolu bir çocuktu. Neşeli ve çok sevimliydi. Annesine de çok bağlıydı. Bugüne kadar bir terslik olabileceğini gösterecek hiçbir ipucu göremedik" dediler.

Laura Fletcher, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine konuldu.



Kategori : GÜNCEL