Hiç uzaylı gibi davranmadım

Hiç uzaylı gibi davranmadım
Ünlü türkücü Topaloğlu, Obama için şarkı yazmıştı. İnternette tıklanma rekorları kırdı. Peki Topaloğlu bu gelişmeleri nasıl değerlendirdi?Abone ol

Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu, Saba Tümer'le Bu Gece'nin konuğu oldu.

Mustafa Topaloğlu'nun ABD Başkanı Obama için yazdığı şarkı ve bu şarkıya çekilen klip internette izlenme rekorları kırıyor, ABD'deki talk şovlara konu oluyor. Peki Topaloğlu bu gelişmeleri nasıl değerlendiriyor?

Obama gelmeden önce şarkıya başladığını kaydeden Topaloğlu, "Bundan 15 yıl önce d digital e 'Hedef insanlar' diye bir şarkı yazmıştık. Şimdi o sloganlar söyleniyor, 'Dünya nereye gidiyor' diye." dedi.

Topaloğlu, şarkıyı Meclis Başkanı'nın da beğendiğini, ABD Büyükelçisi'ne de şarkıyı gönderdiğini ancak dinleyip dinlemediğini bilmediğini söyledi.

Şarkının ABD’nin ünlü talk şovu Jimmy Kimmel Live’a konu olmasını ise Topaloğlu şöyle değerlendirdi: "Türkiye'deki Madonna demiş! Bir erkeğe benzetmemiş...Herhalde dili sürçmüş, Maradona diyeceğine Madonna demiş, diye düşündüm. İyi gollerimiz vardır. Sanatçıların şarkıları tutunca onlar goldür işte...Mesleğimi gazetecilere de benzetirim. O yazıların altına bir müzik yaparız."

Şarkının bildik Mustafa Topaloğlu tarzının dışında olmasıyla ilgili olarak da "Benim branşıma biraz ters ama uğraştık. " diyen Topaloğlu müzik sektörünün şu anki halinden de dert yandı: "Şimdi 10 şarkılık albümler yapılamıyor. Kendi imkanlarımızla yaptığımız şeyler var. 1 milyon, iki milyon satan insanlar şu an 100 bin sattığı zaman rekor oluyor. Bunun için bir önlem alınması lazım. "

OLDUĞUM GİBİYİM

"Uzaylılık" konusunda "Söyleyene değil söyletene bak. O günkü şartlar bunu gerektirdi. Albüm satışlarımı ve sahne olaylarını etkiledi." diyen Topaloğlu şöyle devam etti: ". Olduğum gibi bir adamım. Bendeki farklılıklar kendi içimdeki gizemli bir özelliği taşır. Uzay dediğin nedir ki! Hepimiz uzayın içinde yaşıyoruz zaten. "

Topaloğlu, "Hayat biraz sıkıyor insanları ama onlar gelip geçicidir. Belki 'Keşke olmasaydı' dediklerimiz yarın başka türlü gelişir. " sözleriyle de umutlu mesajlar verdi.



Kategori : MAGAZİN