Saraçoğlu Stadında son tango

Saraçoğlu Stadında son tango
Shakhtar Donetsk ve Werder Bremen'in, son UEFA Kupası'nı kazanmak için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşacak.Abone ol Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla Almanya'nın Werder Bremen takımları, son UEFA Kupası'nı kazanmak için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşacak.
Gelecek sezondan itibaren yeni isim ve formatla oynanacak olan UEFA Kupası'nın son finalinde Shakhtar Donetsk ile Werder Bremen saat 21.45'te başlayacak maçta karşı karşıya gelecek.< california seo br>
UEFA Kupası finalini, İspanya Futbol Federasyonu'ndan Luis Medina Cantalejo yönetecek. Cantalejo'nun yardımcılıklarını Jesus Calvo Guadamuro ve Roberto Diaz Perez Del Palomar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alfonso Perez Burrull.

Maçın hakem gözlemciliğini Rusya'dan Sergey Zuev, UEFA delegeliğini ise Avusturya Federasyonu'ndan Gerhard Kapl yapacak.

İLK KEZ FİNALDELER

Shakhtar'ın en önemli silahları bu sezon Avrupa Kupaları'nda attıkları 23 golün 14'ünde imzası bulunan Brezilyalı yıldızları Jadson ve Fernandinho. Alman temsilcisi Werder de tarihinde ilk kez finalde mücadele edecek. Rakibi gibi o da Şampiyonlar Ligi'nden geldiği UEFA Kupası'nda Milan, St. Etienne, Udinese ve Hamburg'u eleyerek Shakhtar'ın rakibi oldu.

Bremen'in en önemli silahı Diego ise kart cezası yüzünden bu önemli karşılaşmada forma giyemeyecek. Gelecek sezondan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla ve yeni formatla oynanacak olan UEFA Kupası'nın son finalinde Shakhtar Donetsk ile Werder Bremen bu gece Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Avrupa kupalarında ilk kez final oynayacak olan Shakhtar Donetsk, bugüne dek yaptığı 132 maçta 60 galibiyet, 22 beraberlik, 50 de yenilgi aldı. Şampiyonlar Ligi'ndeki grubunda 3. olarak UEFA Kupası'na katılan Ukrayna ekibi, Tottenham, CSKA Moskova, Marsilya ve Dinamo Kiev gibi güçlü rakipleri eleyerek finale yükseldi.

DÖRT BİR YANDAN AKIN EDİYORLAR

Kategori : SPOR