PKK operasyonunda kene ısırdı

PKK operasyonunda kene ısırdı
PKK'ya karşı operasyona çıkan askeri bir düşman daha bekliyordu. Keneler bu kez Mehmetçiğe musallat oldu. Abone ol

Gümüşhane'de PKK'ya yönelik sızmaları önlemek için arazi arama ve taraması yapma amacıyla operasyona katılan biri kıdemli başçavuş diğeri ise uzman çavuş olan iki askeri istanbul seo kene ısırdı.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi Eskiyol Jandarma Karakol Komutanlığı'nda geçici olarak görevlendirilen Giresun Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Uzman Çavuş M.D. (27) ve keşif faaliyetlerinde kılavuz olarak görevlendirilen Jandarma Kıdemli Başçavuş T.B.'yi (40), kırsal kesimde arama tarama yaptıkları bir sırada kene ısırdığı belirlendi.

Operasyon sırasında kene ısırığını fark etmeyen askerler, Kelkit ilçesinde arazi arama- tarama faaliyetlerinde bulunduktan sonra dönüşleri esnasında kene ısırdığını fark etti. Göbek kısmından kene ısırdığını gören M.D. ve sol bacağının arka kısmından kene ısıran T.B. Kelkit Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Askerlerin vücuduna yapışan keneler doktorlar tarafından çıkarıldı. Askerlerin muayenelerinin ardından 10 gün doktor kontrolünde tutulacağı bildirildi.



Kategori : GÜNCEL